Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,20
Op voorraad
SKU
30078-conf
+ -

Het toepassen van Halietzout

halietzout is ongeraffineerd. Dit betekent dat het zout al zijn goede eigenschappen nog bevat. Het zit vol met mineralen en er zijn geen additieven aan toegevoegd. Halietzout is daarom bijzonder geschikt om te gebruiken als kruidenzout voor het huishouden en als een luxe zout in de keuken. Daarnaast kan het toegevoegd worden in de zoutmolen met gedroogde kruiden naar smaak.

Geschiedenis van Halietzout

Het mineraal haliet is miljoenen jaren geleden ontstaan door indamping van zee water. In de loop van de eeuwen is de neergeslagen zoutlaag ineengeperst tot een pak steen. Ons kubisch halietzout is een steenzout en komt uit Pakistan. Haliet bestaat uit zout en veel extra mineralen en sporenelementen. Halietzout is de diamant onder de zouten en is kristalhelder. Dit zout heeft een natriumchloridegehalte tot 99,8%.

De naam van haliet is afkomstig van het Griekse woord ‘hals’ wat zeewater, zout betekent. Bij de Romeinen was zout een zeer kostbaar goed en werd het gebruikt als smaakmaker, maar ook als schoonheidsmiddel.

Waar kan ik halietzout kopen?

Gemakkelijk halietzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je halietzout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele halietzout aanbieding meer.

Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde halietzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.