Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Puur en ongeraffineerd: Het Halietzout van VehGro is ongeraffineerd en behoudt daardoor al zijn goede eigenschappen. Het zit vol met mineralen en bevat geen additieven.
  • plus-circle Geschikt voor culinair gebruik: Dit kristalheldere zout is perfect als kruidenzout in de keuken. Het kan ook worden toegevoegd aan een zoutmolen met gedroogde kruiden naar smaak.
  • plus-circle Hygroscopisch: Het Halietzout van VehGro is hygroscopisch, wat betekent dat het vocht aantrekt. Dit maakt het ideaal voor gebruik in verschillende toepassingen.
Details

Het toepassen van Halietzout

halietzout is ongeraffineerd. Dit betekent dat het zout al zijn goede eigenschappen nog bevat. Het zit vol met mineralen en er zijn geen additieven aan toegevoegd. Halietzout is daarom bijzonder geschikt om te gebruiken als kruidenzout voor het huishouden en als een luxe zout in de keuken. Daarnaast kan het toegevoegd worden in de zoutmolen met gedroogde kruiden naar smaak.

Geschiedenis van Halietzout

Het mineraal haliet is miljoenen jaren geleden ontstaan door indamping van zee water. In de loop van de eeuwen is de neergeslagen zoutlaag ineengeperst tot een pak steen. Ons kubisch halietzout is een steenzout en komt uit Pakistan. Haliet bestaat uit zout en veel extra mineralen en sporenelementen. Halietzout is de diamant onder de zouten en is kristalhelder. Dit zout heeft een natriumchloridegehalte tot 99,8%.

De naam van haliet is afkomstig van het Griekse woord ‘hals’ wat zeewater, zout betekent. Bij de Romeinen was zout een zeer kostbaar goed en werd het gebruikt als smaakmaker, maar ook als schoonheidsmiddel.

Waar kan ik halietzout kopen?

Gemakkelijk halietzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je halietzout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele halietzout aanbieding meer.

Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde halietzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30078-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Halietzout
Vitamines en Mineralen Natriumchloride
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Land van productie Pakistan
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Kwaliteit zout
Ik heb veel zouten geprobeerd.
Dit halietzout is het beste.
De levering was erg snel.
Ik raad dit zout aan mijn vriendenkring aan.
star star star star star
Halietzout wit Fijn 0.3-0.5 mm
Hele fijne haliezout korrels kan het overal doorheen doen, zo fijn zijn de korrels, de smaak is ook erg lekker en erg snelle levering.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op