Ham-Pepperli Kruidenmix kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Ham-Pepperli Kruidenmix kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,28
Op voorraad
SKU
41600-conf
+ -

Natuurlijke Ham-Pepperli kruidenmix

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen.

Ham-Pepperli kruidenmix toepassing

Heerlijk voor het kruiden van uw vlees. Deze kruidenmix ruikt naar Nootmuskaat met een toefje komijn en heeft een warme, krachtige scherpe smaak.

Premium Ham-Pepperli Kruidenmix kiemarm Biologisch

Ham-Pepperli Kruidenmix kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.