Havermeel Glutenvrij Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermeel Glutenvrij Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,34
Op voorraad
SKU
45720-conf
+ -

Het verschil tussen Haverzemelen, Havervlokken, Havermout en Havermeel

Het verschil zit hem in de mate van verwerking van haver. Haverzemelen worden gemaakt van het buitenste laagje van de haverkorrel. Havervlokken zijn platgemaakte haverkorrels, havermout zijn gehalveerde havervlokken en havermeel is de tot poeder vermalen haverkorrel.

Havermeel Glutenvrij, en goede vervanger voor tarwemeel.

Vergelijkbaar qua toepasbaarheid is het grote voordeel van havermeel boven tarwemeel, dat het glutenvrij is en heel gezond.

Gezonde eigenschappen Havermeel Glutenvrij

Haver bevat veel eiwitten en vetten, meer zelfs dan andere granen. Het bevat tevens antioxidanten en goede mineralen zoals ijzer, magnesium en zink en veel vitamine B1. Havervezels kunnen het cholesterol in uw bloed verlagen. Haver bevat tevens wat olie, die voor 80% uit onverzadigde vetzuren bestaat.

Premium Havermeel Glutenvrij Biologisch

Havermeel Glutenvrij Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.