image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Havermout Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermout Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Gemaakt van biologische haverkorrels voor een natuurlijke en duurzame keuze.
  • Rijk aan koolhydraten en eiwitten, perfect voor een voedzaam ontbijt.
  • Veelzijdig product dat gebruikt kan worden in verschillende ontbijtgerechten en bakrecepten.
Details

Havermout Biologisch

Havermout is afkomstig van de haverplant (Avena sativa). De plant wordt ongeveer 1.2 meter hoog. Haver komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Europa en Zuidoost-Azië en het is een graansoort, die al sinds 7000 v.Chr. geteeld wordt. Havermout bevat veel koolhydraten en eiwitten en is daarom een veel gebruikt product bij de bereiding van een ontbijt.

Winning van Haver

Na de oogst wordt de haverkorrel eerst gewassen en ontdaan van het kroonkaf, deze buitenste schutblaadjes van de graankorrel zijn namelijk niet eetbaar. Vervolgens worden de korrels verhit en in stukjes geknipt. De geknipte stukken worden daarna samengevoegd en vormen het havermout.
Bij Naturaplaza kunt u Biologische havermout kopen.

Waar kan ik biologische havermout product kopen?

Gemakkelijk biologische havermout product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische havermout product kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische havermout product aanbieding meer.

Havermout Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische havermout product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Havermout Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Havermout Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Havermout Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 95006-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Haver
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Finland
Merk Holyflavours
HS-Code 11041290
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 365 kcal / 1530 KJ
Eiwitten 11 g
Koolhydraten 56 g
Vetten 6,9 g
Verzadigde Vetten 1,2 g
Vezels 11 g
Natrium 0,01 g
Zout 0,03 g
Reviews
Havermout biologisch
Ik hou van havermout eten door de yoghurt dat vind ik lekker, ik wilde een keer biologisch havermout kopen. Dat bevalt me zo goed deze goedkope biologische havermout dat ik het nu altijd hier koop.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op