Havervlokken Grof Glutenvrij Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havervlokken Grof Glutenvrij Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,33
Op voorraad
SKU
45700-conf
+ -

Vlokken van haver

Voor het maken van havervlokken wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havervlokken zijn dan ook altijd volkoren. Havervlokken zijn makkelijker en sneller te bereiden dan de hele haverkorrels. En daarnaast ook makkelijker te verteren. Belangrijke redenen waarom havervlokken zo populair zijn.

Voordelen van Havervlokken

Havervlokken voorzien je lichaam van een hoop vitamines. ze geven je de kracht die je nodig hebt om de dag door te komen en verzadigen je eetlust. Havervlokken hebben nog veel meer voordelen: ze zijn cholesterolverlagend, een bron van antioxidanten, voorzien je lichaam van een hoop energie en zijn vocht afdrijvend.

Deze voedzame haver is heerlijk voor in de yoghurt, bijvoorbeeld als ontbijt. Het ondersteunt een goede tand- en botvorming en is bovendien licht verteerbaar.

Waar kan ik Biologische Havervlokken kopen?

Gemakkelijk Biologische Havervlokken kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische Havervlokken bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische Havervlokken aanbieding meer.

Premium Havervlokken Grof Glutenvrij Biologisch

Havervlokken Grof Glutenvrij Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische energy producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.