Hawaii Zout Lava Zwart 1-2 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hawaii Zout Lava Zwart 1-2 mm? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,68
Op voorraad
SKU
30150-conf
+ -

Oorsprong Hawaiizouten

Zout heeft een lange traditie in Hawaii, net als in vele andere culturen. Voor Hawaiianen is zout een essentieel onderdeel voor het bereiken van innerlijk evenwicht. Het ondersteunt de natuurlijke stroom van het leven en symboliseert een diepe verbondenheid met de natuur.

De Haiwaiiaanse zouten met hun kenmerkende kleuren weerspiegelen de kleuren van het land. Zwart Hawaiizout voor de vulkanische oorsprong, Rood Hawaiizout voor de altijd aanwezige heilige Alaea-aarde en voor vrijheid, Groen Hawaiizout voor de alom aanwezige vegetatie en Wit Hawaiizout voor het water dat de eilanden omringt en de met sneeuw bedekte bergtoppen.

Productie en Kleur van Zwart Hawaiizout

Het zout wordt gewonnen uit de kust van de Stille Oceaan bij het eiland Molokai. Het water laat men verdampen met behulp van zonne-energie. De zoutkristallen worden vervolgens vermengd met planten- of mineralenextracten om het de zo kenmerkende kleuren van Hawaïzout te geven. Het zwarte Hawaï zout ontstaat door de toevoeging van zuivere actieve kool uit lavastenen.

Specifieke eigenschappen Zwart Hawaïaans zout:

  • <97,7% NaCI.
  • 1,24% Ca.
  • 0,65% Mg.
  • 4,28% SO4
  • vochtpercentage 7,60%

Gebruiksaanwijzing:

Dit product wordt verkocht als decoratiezout en is conform EU-verordening "Geen voedingsmiddel".

Waar Zwart Hawaï zout kopen?

Hawaï Lava zout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch Hawaï zout aanbieding meer.

Waar kan ik Hawaii Zout kopen?

Gemakkelijk Hawaii Zout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Hawaii Zout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Hawaii Zout aanbieding meer.

Premium Hawaii Zout Lava Zwart 1-2 mm

Hawaii Zout Lava Zwart 1-2 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde zeezouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.