Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Hoe voeg ik producten toe aan mijn winkelwagentje?

Om producten aan uw winkelwagentje toe te voegen, bladert u eerst door de productcategorie en selecteert u het product dat u wilt kopen. Nadat u het product hebt geselecteerd, kiest u de hoeveelheid die u wilt kopen en klikt u op de oranje knop "toevoegen aan winkelwagentje". Zodra u het product aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, kunt u verder winkelen voor andere producten of doorgaan naar de kassa.

Hoe ga ik naar de kassa nadat ik producten aan mijn winkelwagen heb toegevoegd?

Om af te rekenen nadat u producten aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, klikt u op het pictogram van de winkelwagen in de rechterbovenhoek van het scherm. Vanaf daar klikt u op "ga door naar afrekenen" en volgt u de stappen op het scherm

Hoe voeg ik producten toe aan mijn winkelwagentje?

Om producten aan uw winkelwagentje toe te voegen, bladert u eerst door de productcategorie en selecteert u het product dat u wilt kopen. Nadat u het product hebt geselecteerd, kiest u de hoeveelheid die u wilt kopen en klikt u op knop "toevoegen aan winkelwagentje". Zodra u het product aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, kunt u verder winkelen voor andere producten of doorgaan naar de kassa.

Hoe ga ik naar de kassa nadat ik producten aan mijn winkelwagen heb toegevoegd?

Om af te rekenen nadat u producten aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, klikt u op het pictogram van de winkelwagen in de rechterbovenhoek van het scherm. Vanaf daar klikt u op "ga door naar afrekenen" en volgt u de stappen op het scherm om uw aankoop te voltooien. Dit omvat het invoeren van uw verzend- en factureringsgegevens, het kiezen van een verzendmethode en het controleren van uw bestelling voordat u deze verzendt.