Waarom kan ik geen product toevoegen aan mijn winkelwagen?

Selecteer eerst een hoeveelheid. Lees hier meer...

Wanneer ik op de knop "in winkelwagen" druk gebeurt er niets. Ik zie geen producten in mijn winkelwagen verschijnen. Hoe komt dat?

Geconfigureerde producten

Bijna al onze producten zijn geconfigureerde producten. Dit betekent dat wanneer u op de productpagina bent, u eerst de juiste hoeveelheid moet selecteren voordat u het product kunt toevoegen aan de winkelwagen.

Voorbeeld

U wilt Kaneelpoeder bestellen en bent op de productpagina van dit product: 80142 (u kunt dit nummer zoeken in de zoekbalk).

U ziet hier het volgende:

Wanneer u nu op de oranje knop “in winkelwagen” drukt, gaat het product niet naar uw winkelwagen. U moet eerst een hoeveelheid selecteren… bijvoorbeeld een zakje van 100 gram.

Zodra er een hoeveelheid is geselecteerd veranderen de prijzen naar de juiste prijs per hoeveelheid en kunt u op de knop “in winkelwagen” klikken. Het product wordt dan toegevoegd.