image/svg+xml Openclipart

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Is hennepzaad een superfood?

Zeg je hennep, dan denken veel mensen al snel aan softdrugs en reggae muziek. Minder bekend is dat bepaalde delen van de hennepplant ook gezond zijn. Hennepzaad bijvoorbeeld, zit vol magnesium en ijzer. Ons hennep proteïne poeder bevat net zoveel ijzer als 50 gram spinazie. Iedereen die kampt met een ijzertekort zou hennep eiwit dus serieus moeten overwegen.

Is hennepzaad daarom dan een superfood? Misschien een beetje, maar er is meer!

Hennep eiwitpoeder is ook rijk aan verschillende essentiële vetzuren, aan vitamine E, aan de mineralen kalium, natrium, fosfor, zwavel, calcium en zink.

Geschikt voor jong en oud

Hennep biologische eiwitpoeder bevat net zoveel proteïne als talloze granen en noten. Het is daarmee een ideaal supplement in de voeding van kinderen. Eiwitpoeders zoals hennep zijn ook te gebruiken voor het beslag van pannenkoeken. 

Hennep Proteïne Poeder

Hennep proteïne, of te wel hennep proteïne poeder, is gemaakt van hennepzaad. Hennep is een vervanger van dierlijke eiwitbronnen zoals vlees. Hennep is een biologische proteïne poeder. Proteïne supplementen als hennep proteïne poeder worden van concentraten gemaakt, met meer proteïnen en minder koolhydraten & vetten dan in het originele product.

Zo gebruik je Hennep poeder

U kunt de hennep proteïne poeder toevoegen aan smoothies, yoghurt, shakes of gebruiken als deegbestanddeel. Voeg 1-2 x daags, 2-4 eetlepels toe aan uw smoothie, yoghurt of in de shake.

Waar kan ik biologische proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk biologische proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische proteïne poeders kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische proteïne poeders aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40047-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 20-30g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen gebruikt.
Ingrediënten Hennepzaad
Vitamines en Mineralen Calcium, Fosfor, Ijzer, Kalium, Magnesium, Natriumchloride, Vitamine E, Zwavel, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Suikervrij, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Roemenië
Merk Holyflavours
HS-Code 12089000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 331 kcal / 1385 KJ
Eiwitten 48,3 g
Koolhydraten 4,1 g
Vetten 8,2 g
Verzadigde Vetten -
Vezels 23,9 g
Natrium -
Zout 0,1 g
Reviews
Hennep eiwit poeder
Ik wil graag breed worden en had gelezen dat er in hennep poeder veel eiwitten zitten. Ik vind het heerlijk door mijn shake heen na het sporten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op