Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hericium (Pruikzwam)

De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken.

Pruikzwam, ook wel Lion's mane of Hericium genoemd, bevat een verscheidenheid aan biovitale stoffen. Alle acht essentiële aminozuren zitten erin. Het vruchtlichaam bezit 19 vrije aminozuren en talrijke micronutriënten. Met de elementen zink, ijzer, selenium en germanium kan je spreken van een natuurlijke krachtpatser van verschillende belangrijke stoffen.

Pruikzwam draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen door middel van de regulerende werking bij en na een stressrespons in de hersenen. Ook kan pruikzwam de myelinisatie bevorderen, dit proces zorgt voor de signaal overdracht door de zenuwen.

Selenium is een belangrijke celbeschermingsfactor, het potentieel van het antioxidant is hoog. Vele stoffen zoals speciale cytotoxische vetzuren, fenolen (hericenonen, hericenen) en vitamine D ergosterol), lectines en antimicrobiële stoffen zijn gevonden in Pruikzwam/Lionsmane. Ook in het aantal mineralen werd een overeenkomst gevonden met de waarden van andere eetbare paddenstoelen. Naast hoge kaliumgehaltes (254 mg) en fosfaatgehaltes (109 mg) werden lage natriumgehaltes (8 mg) gevonden in 100 g. De verhouding kalium/natrium kan dus als zeer gunstig worden beschouwd.

Waar kan ik pruikzwam granulaat kopen?

Gemakkelijk pruikzwam granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je pruikzwam granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele pruikzwam granulaat aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde pruikzwam granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Hericium (Pruikzwam) Granulaat 4-6 mm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Bevat alle acht essentiële aminozuren en een verscheidenheid aan biovitale stoffen.
  • Kan de ontwikkeling van de hersenen ondersteunen en de signaaloverdracht door zenuwen bevorderen.
  • Rijk aan mineralen zoals kalium en fosfaat, met een gunstige kalium/natrium-verhouding.
Kenmerken
Artikelnummer 56930-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Pruikzwam
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Fosfor, Ijzer, Kalium, Selenium, Vitamine D, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Allergeen vrij
Land van teelt China
Land van productie Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 283 / 1180
Eiwitten 20.1 g
Koolhydraten 23.9 g (of which sugar 3.2)
Vetten 2.8
Verzadigde Vetten 1.2 g
Vezels 41.4 g
Natrium -
Zout <0.1 g
Reviews
Hericium pruikzwam granulaat 4-6 mm
De levering was erg snel en het pakketje erg goed. De mensen zijn heel erg vriendelijk die daar werken.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op