Himalaya Zoutlamp Grof 2.5-3.0 kg

 • 100% Natuurlijk gevormde zoutlamp
 • Atmosferische, warme lichte tonen
 • Herstelt de natuurlijke balans tussen werk en privéleven
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 14,07
Op voorraad
SKU
43430-conf
  + -

  Dit is de Himalaya zoutlamp grof 2.5-3.0 kg

  De Himalaya zoutlamp grof 2.5-3.0 kg is een zoutlamp die tot de ‘lichtgewichten’ behoord. Desalniettemin is de werking van deze Himalaya zoutlamp net zo sterk als die van grotere modellen. De zoutsteen lamp herstelt namelijk evenwicht in je leefomgeving. Dit doet hij door negatieve ionen uit te stoten. De negatieve ionen binden vervolgens de strijd aan met positieve ionen die door beeldschermen en andere elektrische apparatuur massaal worden uitgestoten. Het is niets nieuws dat teveel elektronica om je heen je gezondheid niet ten goede komt.

  De Himalaya zoutlamp grof 2.5-3.0 kg vitaliseert je omgeving

  De kleine zoutlamp met robuuste structuur kan op meerdere vlakken aan je gezondheid bijdragen. Natuurlijk zout is niet alleen heerlijk op verschillende gerechten, warm en koud, maar werkt ook purificerend door zijn zuivere karakter. Naturaplaza is in elk van deze zoutproducten gespecialiseerd. De zoutkristal lamp bevat een uitzonderlijk hoog gehalte negatieve ionen, die de uitstoot van positieve ionen in je leefomgeving neutraliseren en zorgen voor balans. Daarnaast zijn de zoutlampen gewoon uitzonderlijk mooi en echte eye-catchers.

  Waar past de zoutlamp het best?

  De zoutlamp kan op verschillende plekken worden neergezet, onder andere in middelgrote en kleine leefruimtes. Heb je een erg grote ruimte, dan is het vaak handig om meerdere zoutlampen op strategische plekken neer te zetten, zodat hun invloedvelden overlappen.

  Hoe maak je de zoutlamp schoon?

  Let op: maak de lamp niet nat en neem hem ook niet af met een nat doekje. Waarom niet? De lamp is gemaakt van 100% zout en zout heeft de eigenschap dat het in water oplost. Vermijd vocht. Gebruik in plaats daarvan een zachte en droge borstel of eventueel de stofzuiger. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale stofdoek gemaakt van microvezel. Bij de zoutlamp wordt een elektriciteitskabel van 1.5 meter geleverd, plus een gloeilamp.

  Premium Himalaya Zoutlamp Grof 2.5-3.0 kg

  Himalaya Zoutlamp Grof 2.5-3.0 kg van Naturaplaza is een product van premium kwaliteit. Je weet dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Naturaplaza staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.