Himalaya Zoutlamp Model Hart 7-8 kg

(0 reviews)

De aangename lichte tinten ontspannen, stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Deze lamp in de vorm van een hart is erg leuk voor verzamelaars, vrouwen en kinderen. Wij bieden onze zoutlampen in verschillende maten en vormen.

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zoutlamp himalayazout hart - 5-6kg

Wees lief voor je gezondheid en die van anderen met de Naturaplaza zoutlamp himalayazout hart - 5-6kg. De aangename lichte tinten van deze zoutlamp kunnen de creativiteit stimuleren. Bovenal straalt deze hartvormige zoutlamp veel liefde uit en daardoor is deze lamp bijzonder geschikt voor verzamelaars, vrouwen en ook kinderen. Naast hartvormige zoutlampen heeft Naturaplaza tal van andere vormen en maten aan Naturaplaza zoutlampen in het assortiment. Bekijk ze op je gemak op onze site en kies de zoutlamp die het beste bij jou of je dierbare past.

Ontdek de kracht van natuurlijk zout

Natuurlijke zouten zijn zouten die ongeraffineerd zijn. Dit betekent dat alle mineralen en sporenelementen veelal nog in natuurlijk zout aanwezig zijn. Daarom adviseren we je ook tijdens het eten gebruik te maken van natuurlijk zout. Himalayazout is daar een uitgelezen voorbeeld van. Dit zout wordt ook wel het zout der zouten genoemd en dat is niet zonder reden. Onze zoutlampen bijvoorbeeld, zijn van zuiver Himalayazout gemaakt en kunnen positieve werking hebben op je gezondheid. Dit komt doordat ze negatieve ionen uitstralen. Deze negatieve ionen kunnen het evenwicht terugbrengen in je woon- en werkruimtes. Deze staan tegenwoordig vol met elektronische apparaten die juist positieve ionen uitstralen. Een overschot aan positieve ionen kan voor veel lichamelijke ongemakken zorgen.

Zo straal je liefde uit

Met onze hartvormige zoutlampen straal je liefde uit. Omdat je het beste voorhebt met de gezondheid van zowel de aanwezigen als die van jezelf. De ionische werking van zoutlampen kan bijdragen aan het welbevinden. Zo kun je je energieker en vitaler voelen wanneer er een zoutlamp in je woon- of werkruimte staat.

Schoonmaakadvies

Omdat de lamp van zout is en zout oplost in water kun je deze lamp niet afnemen met water of een natte doek.

Gebruik de stofzuiger en/of een zachte droge borstel om de lamp af te nemen. Eventueel kunt u ook een microvezel stofdoek gebruiken.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.

Kenmerken
Artikelnummer 43570-conf
Productvorm Accessoires
Kleur Roze
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Merk Naturaplaza
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op