Himalaya Zoutlamp Model Obelisk 4 kg

(0 reviews)

Zoutlamp Himalayazout 3-4 kilo, hoogte ca. 30 cm.Prachtige zoutlamp met een bijzondere vorm voor in uw huiskamer. Brengt een rustgevende sfeer met helder wit-roze tot warm oranje licht. Deze lamp zuivert de lucht door de ionische werking.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Himalaya zoutlamp

De zoutlamp heeft aangename warme tinten voor ontspanning en kan de concentratie ondersteunen om helder te kunnen denken. Ook kan de zoutlamp de creativiteit stimuleren. De lamp heeft een bijzondere werking en vorm en is anders dan alle andere lampen.

De zoutlamp heeft een bijzondere werking. Door de materie van de zoutlamp kan het evenwicht van de woonatmosfeer door het uitstralen van negatieve ionen herstelt worden. Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van elektrische apparaten in onze omgeving. Elektrische apparaten en beeldschermen stralen positieve ionen uit.

Een teveel aan positieve ionen worden veroorzaakt door onder andere beeldschermen en andere elektronische apparaten. Door te veel positieve ionen kan dit effect hebben op het lichaam hier zou je last van kunnen ondervinden.

Een zoutlamp heeft een hoge concentratie aan negatieve ionen. Negatieve ionen kunnen het evenwicht in het woon- en werkatmosfeer herstellen. Door de werking van de zoutlamp kunnen de negatieve effecten op het lichaam mogelijkminder worden. Er zijn dan namelijk minder positieve ionen in de woon of werkatmosfeer, door de negatieve ionen van de zoutlamp.

Verpakking:

De zoutlamp wordt geleverd met fitting, snoer met drukschakelaar en een lamp. De lamp is circa 30 cm hoog. De zoutlamp is ingepakt in een kunststofwrap en een stevige kartonnen doos.

Gebruik:

Zet de zoutlamp in uw slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of het kantoor. Dit zijn de kamers waar u het meeste bevindt en graag wilt relaxen of waar je moet concentreren. Als u een grote kamer heeft adviseren wij u de lamp dicht bij u te zetten of meerdere lampen in de kamer te zetten voor de beste werking.

Bewaaradvies/ houdbaarheid:

De zoutlamp kunt u het beste op een droge plek neerzetten.

Schoonmaakadvies

Omdat de lamp van zout is en zout oplost in water kun je deze lamp niet afnemen met water of een natte doek.

Gebruik de stofzuiger en/of een zachte droge borstel om de lamp af te nemen. Eventueel kunt u ook een microvezel stofdoek gebruiken.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.

Kenmerken
Artikelnummer 43560-conf
Productvorm Accessoires
Kleur Roze
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Merk Naturaplaza
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Nee
Material Hout, Zoutkristal
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op