Himalaya Zoutlamp Model Roos 3-4 kg

Zoutlamp Himalayazoutÿ4-5 kilo, hoogte ca.ÿ17,5ÿcm.Mooieÿronde zoutlamp voor in uw huiskamer. Brengt een rustgevende sfeer met helder wit-roze tot warm oranje licht. Deze lamp zuivert de lucht door de ionische werking.
Niet op voorraad
SKU
43550-conf

Zoutlamp Himalaya roos 4-5kg

De Naturaplaza zoutlamp Himalaya roos 4-5kg is een toonbeeld van schitterend handwerk. Deze roosvormige lamp is namelijk geheel uit zout opgetrokken en voorzien van een prachtige structuur. Hiermee vul je ieder interieur bijzonder sfeervol aan. De zoutlamp voegt een rustgevende ambiance toe door de helder wit-roze tot warm oranje lichtwerking. Daarnaast straalt ook deze zoutlamp negatieve ionen uit waardoor het de lucht in je woonkamer kan zuiveren. Hierdoor kun mogelijk merken dat je je beter in je vel voelt zitten. Bij plaatsing in je slaapkamer kun je bovendien met een uitgerust gevoel wakker worden. Trakteer jezelf daarom op deze mooie zoutlamp of geef het een dierbare als uniek cadeau.

Luchtzuiverend natuurproduct

Daar waar rozen de lucht vullen met heerlijke geuren, doet deze roosvormige zoutlamp dit met negatieve ionen. Tegenwoordig zijn er in onze huiskamers en ook slaapkamers diverse elektronische apparaten te vinden. Deze apparaten en beeldschermen stralen positieve ionen uit. Wanneer de lucht in je leefklimaat een te grote hoeveelheid positieve ionen bevat, kun je je vermoeid en prikkelbaar voelen. Door de Naturaplaza zoutlamp in je woon- of slaapkamer te plaatsen, wordt de lucht mogelijk van het teveel aan positieve ionen ontdaan. De negatieve effecten kunnen dan worden verminderd.

Uniek natuurproduct

De zoutlampen uit het Naturaplaza assortiment worden vervaardigd uit zouten afkomstig van het Himalayagebergte. Omdat ze met de hand worden gemaakt, is geen enkele zoutlamp hetzelfde. Dat geldt ook voor deze roosvormige zoutlamp. Gemiddeld heeft de lamp een gewicht van 4 tot 5 kilo en heeft het een hoogte van circa 17,5 centimeter. Qua kleuren, nuances en precieze vormgeving echter, variëren ze stuk voor stuk. Zo is het ene exemplaar net wat lichter van kleur dan de lamp op de afbeelding en de ander juist wat donkerder.

3

Schoonmaakadvies

Omdat de lamp van zout is en zout oplost in water kun je deze lamp niet afnemen met water of een natte doek.

Gebruik de stofzuiger en/of een zachte droge borstel om de lamp af te nemen. Eventueel kunt u ook een microvezel stofdoek gebruiken.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.