USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB licht

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB licht? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Himalaya Zoutlamp

Met hun aangename licht in natuurlijke kleuren, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, bevorderen ze de creativiteit en levensvreugde. Wit licht bevordert bijvoorbeeld de concentratie en zorgt voor een helder hoofd. De kleurenrotatie kan niet worden ingesteld of op 1 positie worden vastgezet. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, in de woonkamer of in de slaapkamer. Zoutlampen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een bewustzijnsverruimende werking.

Effecten van de Himalaya zoutlamp

Wanneer de Himalaya zoutlamp warm wordt, begint het negatieve ionen om zich heen te verspreiden. Deze negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klitten graag samen met deze stoffen, waardoor ze zwaarder worden en zich op de grond afzetten.

Waar kan je een Himalaya zoutlamp kopen?

Bij Naturaplaza kan je natuurlijk een Himalaya zoutlamp kopen. Abonneer je op onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding van Himalaya zoutlamp meer.

Waar kan ik usb-zoutlampen kopen?

Gemakkelijk usb-zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je usb-zoutlampen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele usb-zoutlampen aanbieding meer.

Een USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB licht van Naturaplaza

Wist je dat Naturaplaza een van de oudste aanbieders is van natuurlijke zoutlampen uit Pakistan? Al sinds 2012 heeft Naturaplaza een groot aanbod van verschillende designs en ontwerpen. Van grof gehakte lampen tot stijlvol geslepen geometrische vormen in allerlei groottes en kleurschakeringen.

Deze usb-zoutlampen zijn een toevoeging voor je gezondheid!

Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

Knus in huis!

Deze USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB licht is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

Bekijk alle producten van het merk Naturaplaza

Is USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB lichttoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over USB-Zoutlamp Himalayazout Grof RGB licht? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58430
Aanbevolen gebruik Voor gebruik in kleine ruimtes
Speciale Eigenschappen 100% Natuurlijk
Merk Naturaplaza
EAN 8720195975014
Private Label mogelijk? Nee
Material Hout, Zoutkristal
Reviews
Kleine sfeermaker
Ik ben heel tevreden met dit product. Het staat bij ons in de woonkamer en het zorgt in de avond voor een mooie en leuke sfeer, doordat de lamp steeds van kleuren veranderd.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op