USB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel licht

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar USB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel licht? Kijk hier verder…
  • Koop 3 voor € 9,64 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 9,45 en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 8,95 en bespaar 10%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Himalaya Zoutlamp

Door het aangename licht in de natuurlijke kleurtonen, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, ze stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Wit licht bijvoorbeeld ondersteunt de concentratie en schept een helder hoofd. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, of in de woon-of slaapkamer. Zout lampen zijn niet alleen mooi maar werken ook geestverruimend.

Werking van Himalaya Zoutlamp

Wanneer de himalaya zoutlamp warm wordt, dan gaat het negatieve ionen om zich heen verspreiden. Deze negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klonteren namelijk graag samen met die stoffen, waardoor zij zwaarder worden en op de grond neerdalen.

Waar Himalaya Zoutlamp kopen?

Een Himalaya Zoutlamp kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Himalaya Zoutlamp aanbieding meer.

Waar kan ik usb-zoutlampen kopen?

Gemakkelijk usb-zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je usb-zoutlampen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele usb-zoutlampen aanbieding meer.

USB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel lichtusb-zoutlampenUSB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel lichtUSB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel lichtUSB-Zoutlamp Himalayazout Grof Naturel licht
Kenmerken
Artikelnummer 58420
Productvorm Accessoires
Aanbevolen gebruik Voor gebruik in kleine ruimtes
Speciale Eigenschappen 100% Natuurlijk
Merk Naturaplaza
EAN 8720195975007
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Geweldig product!
Ik heb dit product in mijn slaapkamer staan en het zorgt voor een leuke sfeer. Met de USB kabel is het ook nog is makkelijk en snel aan te sluiten. Top product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op