USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
€ 9,95
Niet op voorraad
SKU
58440
Verwachte levertijd: 2 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 9,64 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 9,45 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 8,95 (incl. BTW) per stuk

  Himalaya Zoutlamp

  Door het aangename licht in de natuurlijke kleurtonen, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, ze stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Wit licht bijvoorbeeld ondersteunt de concentratie en schept een helder hoofd. De kleurenroulatie kan niet aangepast of vastgezet worden op 1 stand. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, of in de woon-of slaapkamer. Zout lampen zijn niet alleen mooi maar werken ook geestverruimend. Dit model is in de vorm van een pyramide.

  Werking van Himalaya Zoutlamp

  Wanneer de himalaya zoutlamp warm wordt, dan gaat het negatieve ionen om zich heen verspreiden. Deze negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klonteren namelijk graag samen met die stoffen, waardoor zij zwaarder worden en op de grond neerdalen.

  Waar Himalaya Zoutlamp kopen?

  Een Himalaya Zoutlamp kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Himalaya Zoutlamp aanbieding meer.

  Waar kan ik USB-zoutlampen kopen?

  Gemakkelijk USB-zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je USB-zoutlampen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele USB-zoutlampen aanbieding meer.

  Premium USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht

  USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht van Zoutlamp is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Zoutlampen uit Pakistan

  Onze zoutlampen zijn alle gemaakt van steenzout uit Pakistan. In de uitlopers van het himalaya gebergte bevinden zich een aantal zoutmijnen waar zoutbrokken worden uitgehakt. Deze brokken worden met de hand verder bewerkt tot grof geslagen zoutlamp modellen of geslepen in bepaalde vormen.

  De door ons geselecteerde producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.