USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht? Kijk hier verder…
  • Koop 3 voor € 9,64 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 9,45 en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 8,95 en bespaar 10%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Himalaya Zoutlamp

Door het aangename licht in de natuurlijke kleurtonen, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, ze stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Wit licht bijvoorbeeld ondersteunt de concentratie en schept een helder hoofd. De kleurenroulatie kan niet aangepast of vastgezet worden op 1 stand. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, of in de woon-of slaapkamer. Zout lampen zijn niet alleen mooi maar werken ook geestverruimend. Dit model is in de vorm van een pyramide.

Werking van Himalaya Zoutlamp

Wanneer de himalaya zoutlamp warm wordt, dan gaat het negatieve ionen om zich heen verspreiden. Deze negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klonteren namelijk graag samen met die stoffen, waardoor zij zwaarder worden en op de grond neerdalen.

Waar Himalaya Zoutlamp kopen?

Een Himalaya Zoutlamp kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Himalaya Zoutlamp aanbieding meer.

Waar kan ik usb-zoutlampen kopen?

Gemakkelijk usb-zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je usb-zoutlampen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele usb-zoutlampen aanbieding meer.

USB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB lichtusb-zoutlampenUSB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB lichtUSB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB lichtUSB-Zoutlamp Himalayazout Pyramide RGB licht
Kenmerken
Artikelnummer 58440
Aanbevolen gebruik Voor gebruik in kleine ruimtes
Speciale Eigenschappen 100% Natuurlijk
Merk Naturaplaza
EAN 8720195975021
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Super leuke zoutlamp!
Ik heb dit product gekocht om wat meer sfeer in de woonkamer te creëren. En dat is precies wat deze lamp doet. Het zorgt daarnaast ook voor een rustgevend gevoel. Ik ben een zeer tevreden klant.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op