Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,95
Op voorraad
SKU
58270-conf
+ -

Extra Virgin, onbewerkt

Extra virgin Bio cocosnoot olie heeft een vettige structuur. De koudgeperste extra virgin kokosolie wordt direct uit de 100% natuurlijke en biologische kokosnoot gewonnen. Kokosolie heeft een witte kleur en een tamelijk mysterieuze geur. Het vergelijken van biologische kokosolie met een ander natuurproduct is bijna onmogelijk. Soms wordt de geur kunstmatig (en chemisch) nagebootst, maar er gaat niets boven het origineel.

Waarom koudgeperste biologische kokosolie kopen?

Bio kokosolie extra virgin is bijzonder populair en dat heeft duidelijke redenen. Natuurlijk is kokosolie gezond. In korte tijd heeft extra vierge kokosolie biologisch zich opgewerkt tot één van de populairste oliën ter wereld. Kokosolie biologisch kan op talloze manieren worden toegepast: verwerkt in gerechten, of bijvoorbeeld als heerlijk ontspannende massageolie. Kokosvet, het vet van kokosolie, heeft een heel andere structuur en samenstelling dan vet dat u tegenkomt in frituursnacks of in zuivel en vlees.

De rol van triglyceriden

In biologische kokosolie extra virgin zitten triglyceriden. Dit zijn constructies die uit minder moleculen bestaan dan andere vetsoorten. Kokosvet wordt op een andere manier door het lichaam afgebroken en opgenomen. Tryglyceriden plaatsen minder last op de darmen dan andere vetvormen. De vetzuren van biologische extra vierge kokosolie kunnen relatief eenvoudig opgenomen en in energie worden omgezet. Zo ontstaat er veel minder snel overtollig vet. Dit komt omdat kokosolie voor het grootste gedeelte uit verzadigde vetzuren bestaat en maar een klein percentage uit meervoudig onverzadigde vetzuren bestaat. Daarom is pure kokosolie gezond. 

Kokosolie gebruiken: het is eetbaar

Kokosolie ongeraffineerd is te gebruiken als kookolie. Deze is rijk aan talloze verzadigde vetzuren, zoals laurinezuur en palmitinezuur. In de olie zitten bovendien antibacteriële stofjes die bijdragen aan een goede werking van uw immuunsysteem. De kokos olie is alleszins eetbaar, maar hoeft niet per se gegeten te worden: het kan ook gebruikt worden om het haar te voeden.

Hoe moet je kokosolie bewaren?

Om koudgeperste biologische kokosolie goed te bewaren sluit je de deksel van de pot goed en plaats je hem op een droge en warme (bij voorkeur niet kouder dan 25 graden Celcius) plaats, buiten het bereik van direct zonlicht.

Waar is de beste kokosolie te koop?

Je kunt het beste kokosolie kopen bij Naturaplaza. Gegarandeerd koudgeperst en biologisch. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kokosolie aanbieding meer.

Waar kan ik biologische kokosolie kopen?

Gemakkelijk biologische kokosolie kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische kokosolie bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kokosolie aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische kokosolie komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Holyflavours Kokosolie Extra Virgin Raw koud geperst Biologisch 500 ml? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.