Hond darmen 50 ml

Aromed Darmen is ideaal om in te zetten bij maag/darm problemen als misselijk, overgeven, irritatie aan het slijmvlies, winderigheid, gasvorming, darmkrampen. Het laat ook een goede werking zien bij honden met nervositeit en angsten.
Speciale prijs € 10,12 Advies prijs € 12,64
Niet op voorraad
SKU
30071
Verwachte levertijd: 3 werkdag(en)

  Beschrijving:

  Helaas komen maag- en darmproblemen dikwijls voor bij honden. Veel darmproblemen vinden hun oorsprong in een slechte vertering. Ook steeds wisselende structuur van de ontlasting kan te maken hebben met slechte vertering. Je weet vaak niet weet wat er aan de hand is en je wilt niet altijd maar gaan experimenteren met voeding en/of supplementen.

  Aromed DARMEN is ideaal om in te zetten bij maag/darm problemen als misselijk, overgeven, irritatie aan het slijmvlies, winderigheid, gasvorming, darmkrampen. Het laat ook een goede werking zien bij honden met nervositeit en angsten. Dit kan een "?trigger" zijn voor het ontstaan van ongemakken aan de maag en darmen.

  ? geeft goede ondersteuning aan het immuunsysteem en de spijsvertering

  ? helpt gasvorming, slijmvorming en krampjes te verminderen

  ? vermindert opgeblazen gevoel en problemen met de spijsvertering

  ? brengt de maag tot rust wanneer deze problemen geeft

  ? stimuleert een goede vertering en de darmperistaltiek

  Verpakking:

  50 ml flacon.

  Dosering:

  Met 5 tot 10 druppels de buik en eventueel maagstreek zachtjes masseren met rondgaande beweging met de klok mee. Dit kan 2 tot 4 maal per dag worden herhaald.

  Bewaaradvies/ houdbaarheid:

  Koel en droog bewaren.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.