Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wasnoten met waszakje 1 kilo

Een 100% natuurlijk wasmiddel vind je in de Naturaplaza Wasnoten met waszakje 1 kilo. Deze zogeheten soapnuts zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en hebben een onovertroffen waskracht van topkwaliteit. Deze noten namelijk, bevatten enkel 100% natuurlijke saponinen. Saponinen, oftewel zeepstoffen, behoren tot de glycosiden. Dit zijn secundaire stoffen die de plant vermoedelijk produceert ter bescherming tegen insecten, bacterie- en schimmelgroei. De stoffen vormen in water een zeepachtige oplossing met een uiterst sterke waskracht. Zeg de traditionele wasmiddelen daarom voorgoed vaarwel en kies ook voor puur natuur met de wasnoten van Naturaplaza.

De wasnootboom

Wasnoten komen uit een gebied ten westen van de Himalaya. Hier groeien ze bij Noord-India en Nepal aan de wasnootboom. De schil van wasnoten wordt al eeuwenlang door de Indiase bevolking gebruikt voor het wassen van katoen, wol en zijde. Wassen zonder wasmiddel wordt vandaag de dag wereldwijd bijzonder gewaardeerd. Onder meer mensen met allergieën en luchtwegaandoeningen kiezen steeds vaker voor natuurlijke verzorging, zonder chemicaliën. Wasnoten zijn daar een uitgelezen voorbeeld van. Laat je hierbij niet misleiden door alle aangeboden dure producten. Bij Naturaplaza kun je altijd vertrouwen op een 100% natuurlijk assortiment tegen betaalbare prijzen.

Vele toepassingen van wasnoten

In onze handleiding lees je uitgebreid waarvoor je de Naturaplaza wasnoten allemaal kunt gebruiken. Naast een eco wasmiddel met handig waszakje, kun je de wasnoten bijvoorbeeld ook toepassen als shampoo. Het is effectief bij roos en het geeft je haar een zijdeachtige glans en veel vitaliteit. Je kunt de wasnoten zelfs als shampoo gebruiken voor je huisdier. Een fijne bijkomstigheid is dat het zeep van de wasnoten niet prikt in de ogen. Verder worden wasnoten ook gebruikt alles allesreiniger en vloeibare zeep bij de huidverzorging. Kortom, met Naturaplaza wasnoten kies je voor een multifunctionele natuurlijke zeep die enkel en alleen positieve werkingen kent.

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasnoten.

Waar kan ik wasnoten kopen?

Gemakkelijk wasnoten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je wasnoten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele wasnoten aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde wasnoten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele wasmiddelen
  • Bevat geen agressieve chemicaliën en is daarom zacht voor de huid en het milieu
  • Veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor het wassen van kleding, schoonmaken en meer
Kenmerken
Artikelnummer 43620-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik De wasnoten kunnen voor drie wasbeurten worden gebruikt bij een wastemperatuur tot 40°C. Bij 60°C kunt u ze twee keer gebruiken en bij 90°C slechts één keer
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Land van teelt Pakistan
Land van productie Pakistan
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
Goed werkend en een natuurlijk product
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en ik ben zeker van plan om deze wasnoten vaker te bestellen. Mijn huid is namelijk erg gevoelig en ik merkte na de eerste keer wassen al dat het al wat minder werd.
Ik kan natuurlijke en biologische producten alleen maar aanbevelen in plaats van alle chemische producten.
bijzonder goed werkend alternatief
Niet de meest voor de hand liggende manier van wassen, maar toch bijzonder en effectief, is de manier van wassen met deze wasnoten. Ik maak er al geruime tijd gebruik van en ben daarnaast ook groot voorstander van biologische/natuurlijke producten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op