Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Indische Wasnoten Sapindus Mukorossi? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 15,75
Op voorraad
SKU
43620-conf
+ -

Wasnoten met waszakje 1 kilo

Een 100% natuurlijk wasmiddel vind je in de Naturaplaza Wasnoten met waszakje 1 kilo. Deze zogeheten soapnuts zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en hebben een onovertroffen waskracht van topkwaliteit. Deze noten namelijk, bevatten enkel 100% natuurlijke saponinen. Saponinen, oftewel zeepstoffen, behoren tot de glycosiden. Dit zijn secundaire stoffen die de plant vermoedelijk produceert ter bescherming tegen insecten, bacterie- en schimmelgroei. De stoffen vormen in water een zeepachtige oplossing met een uiterst sterke waskracht. Zeg de traditionele wasmiddelen daarom voorgoed vaarwel en kies ook voor puur natuur met de wasnoten van Naturaplaza.

De wasnootboom

Wasnoten komen uit een gebied ten westen van de Himalaya. Hier groeien ze bij Noord-India en Nepal aan de wasnootboom. De schil van wasnoten wordt al eeuwenlang door de Indiase bevolking gebruikt voor het wassen van katoen, wol en zijde. Wassen zonder wasmiddel wordt vandaag de dag wereldwijd bijzonder gewaardeerd. Onder meer mensen met allergieën en luchtwegaandoeningen kiezen steeds vaker voor natuurlijke verzorging, zonder chemicaliën. Wasnoten zijn daar een uitgelezen voorbeeld van. Laat je hierbij niet misleiden door alle aangeboden dure producten. Bij Naturaplaza kun je altijd vertrouwen op een 100% natuurlijk assortiment tegen betaalbare prijzen.

Vele toepassingen van wasnoten

In onze handleiding lees je uitgebreid waarvoor je de Naturaplaza wasnoten allemaal kunt gebruiken. Naast een eco wasmiddel met handig waszakje, kun je de wasnoten bijvoorbeeld ook toepassen als shampoo. Het is effectief bij roos en het geeft je haar een zijdeachtige glans en veel vitaliteit. Je kunt de wasnoten zelfs als shampoo gebruiken voor je huisdier. Een fijne bijkomstigheid is dat het zeep van de wasnoten niet prikt in de ogen. Verder worden wasnoten ook gebruikt alles allesreiniger en vloeibare zeep bij de huidverzorging. Kortom, met Naturaplaza wasnoten kies je voor een multifunctionele natuurlijke zeep die enkel en alleen positieve werkingen kent.

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasnoten.

Waar kan ik wasnoten kopen?

Gemakkelijk wasnoten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je wasnoten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele wasnoten aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.