Uitlopend

Ingram’s Camphor Cream

4.7/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Ingram’s Camphor Cream? Kijk hier verder…

  • Koop 3 voor € 20,69 en bespaar 2%
  • Koop 5 voor € 20,27 en bespaar 4%
  • Koop 10 voor € 19,84 en bespaar 6%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ingram’s Camphor Cream

Ingram’s Camphor Cream is een dermatologisch goedgekeurde crème. Het is een niet-vettige crème die ontwikkeld is voor mensen met een beschadigde of droge huid. De crème is geschikt om te gebruiken op droge handen, ellebogen en voeten. De crème biedt verzorging en herstelt de beschadigde huid. De crème is verpakt in een hersluitbare pot van 500 milliliter, heeft een mintgroene kleur en een verfrissende geur.

Oorsprong

Ingram’s Camphor Cream is ontwikkeld in Zuid-Afrika in 1937. Een Duitse immigrant arriveerde bij Ingram's Pharmacy in Johannesburg en had de mededeling dat hij de benodigde expertise had om allerlei producten op cosmetisch gebied te ontwikkelen. Sinds deze tijd heeft Ingram's verschillende crèmes en lotions, met ingrediënten als Kamfer. Kamfer is een olie afkomstig uit het hout en de bladeren van de kamferboom. Door opname van zuurstof door de bladeren en het hout wordt deze olie omgezet tot kamfer.

 

Kenmerken
Private Label mogelijk? Nee
Merk Ingram's
Productvorm Crème
Eenheid van afmetingen mm
Product breedte / diameter 90
Product hoogte eenheid mm
Product hoogte 100
Diameter 90
Diameter Eenheid mm
Artikelnummer 574101
HS-Code 33049900
EAN 6001280065202
Land van productie Zuid-Afrika
Reviews
Verrast
Ik was verrast hoe zacht mijn huid aanvoelde na het gebruik van dit product. Ik gebruik het op mijn hielen en ellebogen!
Herstelt de huid
Dit product is ideaal om te gebruiken als vocht inbrengende crème op een droge en pijnlijke huid. De geur is in het begin wel aanwezig, maar trekt na een korte tijd weg.
Geweldige creme
Echt een goede handcrème! De crème absorbeert erg goed en het maakt mijn handen super zacht.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op