Italiaanse Kruidenmix kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Italiaanse Kruidenmix kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,67
Op voorraad
SKU
41900-conf
+ -

Natuurlijke Italiaanse kruidenmix

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen.

Italiaanse kruidenmix toepassing

Wat zou de Italiaanse keuken zijn zonder alle lekkere kruiden van het Middellandse Zeegebied? Echte Italiaanse kruiden die alleen in Italië groeien zijn er eigenlijk niet. Veelal is het zo dat de kruiden die in Italië veel worden gebruikt niet typisch Italiaans zijn. Toch hebben ze het Italiaanse imago gekregen. Deze mix is een warme en milde kruidengeur en smaakt ook zo; mild interessant en typisch Italiaans. De mix is vrij grof.

Premium Italiaanse Kruidenmix kiemarm Biologisch

Italiaanse Kruidenmix kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.