Jasmijn Rijst Wit Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Jasmijn Rijst Wit Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,45
Op voorraad
SKU
58320-conf
+ -

Groeigebied van Jasmijn Rijst

Jasmijnrijst is een langkorrelige variëteit van geurige rijst (ook bekend als aromatische rijst). Jasmijnrijst wordt hoofdzakelijk geteeld in Thailand, Cambodja, Laos en Zuid-Vietnam.

Waarom Jasmijn Rijst kopen?

Jasmijn rijst bestellen is een goede keuze. De rijst heeft namelijk een mooie zoete smaak, die doet denken aan pandan en popcorn. Daarnaast bevat de rijst belangrijke voedingsstoffen. Om jasmijnrijst te oogsten, worden de lange stengels afgesneden en gedorst. De rijst kan dan in gepelde vorm, padie genaamd, worden gelaten, gepeld worden om bruine rijst te produceren, of gemalen worden om de kiem en een deel van of alle zemelen te verwijderen, wat witte rijst oplevert.

Gezonde kenmerken van Jasmijn Rijst

Jasmijnrijst zit vol met belangrijke voedingsstoffen als vitamine B1, B3 en ijzer. Dit zijn voedingsstoffen die ervoor zorgen dat koolhydraten worden omgezet in energie en om genoeg zuurstof door het bloed te vervoeren.

Premium Jasmijn Rijst Wit Biologisch

Jasmijn Rijst Wit Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.