Johannesbroodpitmeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Johannesbroodpitmeel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 14,20
Op voorraad
SKU
45670-conf
+ -

Waar kun je Johannesbrood kopen?

Pure johannesbroodpitmeel kopen is mogelijk op onze site. Maar wat is johannesbrood nou eigenlijk? Johannesbroodpitmeel is een wit tot geelwit, haast reukloos poeder, dat wordt verkregen door het malen van kiemende zaden van de johannesbroodboom (ceratonia siliqua). Deze soort komt vooral voor in het Middellands Zeegebied. De johannesbroodboom wordt tot 15 meter hoog. De kroon is breed en halfbolvormig. De kruin wordt gedragen door een dikke stam met ruwe bruine schors en stevige takken. De johannesbroodboom wordt op grote schaal geteeld, maar groeit ook nog steeds in het wild in oostelijke mediterrane gebieden. Johannesbroodbomen kunnen lange periodes van droogte overleven, maar om vruchten te kweken voor het pitmeel, hebben ze 500 tot 550 millimeter regen per jaar nodig.

Wanneer Johannesbroodpitmeel gebruiken?

Wanneer johannesbroodpitmeel gebruiken? Het wordt als verdikkingsmiddel gebruikt in de voedingsindustrie. Is johannesbroodpitmeel gevaarlijk? Zeker niet, johannesbroodpitmeel glutenvrij wordt vaak gebruikt in babyvoeding. Wanneer baby's met reflux johannesbroodpitmeel nemen kan het ervoor zorgen dat ze minder last hebben van spugen. Dat komt omdat de variant nutrilon johannesbroodpitmeel de voeding van je kindje dikker maakt.

Overige toepassingen van johannesbroodpitmeel:

Johannesbroodpitmeel wordt regelmatig gebruikt als rijsmiddel tijdens het bakken van taart en cake. Daarnaast is het een goed alternatief voor cacao (carobepoeder). Het wordt niet alleen als verdikkingsmiddel gebruikt voor babyvoeding, maar ook dranken, soepen, slagroom, sausjes worden met johannesbroodpitmeel dikker gemaakt.

Johannesbroodpitmeel bijwerkingen

Is het normaal dat baby's van johannesbroodpitmeel krampjes krijgen? Darmkrampjes, ook wel kolieken genoemd, zijn ondanks dat ze heel vervelend zijn, heel normaal voor baby’s. De verdikking van de melk kan ervoor zorgen dat de voeding uit de melk minder goed kan worden opgenomen door de darmen, wat kan leiden tot darmkrampjes. Deze samentrekking van de darmwand gebeurt vaak tijdens of na de voeding en kan erg vervelend zijn voor je kleintje. Door de tijd te nemen voor de flesvoeding kun je darmklachten verbeteren. Daarnaast moet je ook voorkomen dat er teveel lucht meekomt bij het drinken door de speen continu gevuld te houden. Ook is het aan te raden je baby goed te laten boeren zodat eventuele overtollige lucht naar buiten kan en zich niet als bijwerking in de darmen ophoopt.

 

Waar kan ik biologisch johannesbroodpitmeel kopen?

Gemakkelijk biologisch johannesbroodpitmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch johannesbroodpitmeel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch johannesbroodpitmeel aanbieding meer.

Johannesbroodpitmeel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch johannesbroodpitmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Johannesbroodpitmeel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Johannesbroodpitmeel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Johannesbroodpitmeel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.