Tijdelijk niet beschikbaar

Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Rijk aan mineralen en voedingsstoffen
  • plus-circle Neemt de smaak van gerechten goed op
  • plus-circle Veelzijdig in verschillende keukens en gerechten
Details

Winning van Judasoor Paddenstoel Poeder

De judasoorzwam heeft een lang groeiseizoen en is vrijwel het hele jaar te vinden op verschillende plaatsen in Europa en Amerika, vooral bij lagere temperaturen. De beste tijd om een goede oogst te vinden is op een milde winterdag.

De judasoorzwam wordt na de oogst in stukken gesneden en in de oven gedroogd. Daarna wordt hij verwerkt tot poeder van judasoorzwammen, dat er grijs uitziet.

Waar smaakt Judasoor Paddenstoel Poeder naar?

Hoewel poeder van judasoorzwammen van zichzelf niet veel smaak heeft, absorbeert het de smaak van het gerecht waarin het wordt gebruikt buitengewoon goed en is het ook rijk aan mineralen. Bovendien is de textuur van het poeder van judasoorzwammen geleiachtig en rubberachtig. Dit is zeer populair bij Chinezen en Japanners, en het wordt vaak gebruikt in hun keukens. De kauwerige beet van de paddenstoel wordt door westerlingen iets minder gewaardeerd.

Waar komt de Judasoor Paddenstoel vandaan?

Het judasoor (Auricularia juadae) is een paddenstoel die bij voorkeur groeit op het hout van loofbomen en -struiken. De judasoorzwam heeft een voorkeur voor oudere takken, waar hij zich voedt als saprofyt (op dood hout) of als zwakke parasiet (op levend hout) en als saprofyt witrot veroorzaakt (op dood hout). De roodbruine paddenstoel varieert in grootte van twee tot acht centimeter in diameter.

Waar kan ik biologisch Judasoor poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch Judasoor poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch Judasoor poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch Judasoor poeder aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch Judasoor poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Judasoor Paddenstoel Poeder Auricularia judae Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80196-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Judasoor
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123200
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 231 kcal / 941 KJ
Eiwitten 12,8 g
Koolhydraten 3,9 g
Vetten 2,4 g
Verzadigde Vetten 0,9 g
Vezels 71,2 g
Natrium 0,1 g
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
tevreden met aankoop
Deze paddenstoelen poeder op de gok gekocht, kon niet kiezen uit alle mogelijkheden. Deze bevalt me wel, volgende keer een andere proberen tot we ze allemaal gehad hebben.
star star star star star
duimpje omhoog
Deze paddenstoelen poeder gekocht voor gezondheidsredenen. Top product en kwaliteit.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op