Kamille Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kamille Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,67
Op voorraad
SKU
46460-Conf
+ -

Echte Kamille

Kamille komt van de kamille plant. Deze plant kan 60 centimeter hoog worden, komt overal in Europa voor en heeft een sterk zoetig geurend blad. In de middeleeuwen gebruikten de Engelsen het kruid langs wandelpaden, omdat kamille een ontspannende geur geeft en een verfrissende werking op de geest heeft tijdens het wandelen.

Wat doet Kamille?

Kamille werkt licht ontstekingsremmend en ontsmettend. Het heeft ook een licht ontspannende werking op de maag en darmen. Kamille wordt gebruikt bij maag- en darmklachten, keelpijn, hoest, verkoudheid, nervositeit, mondinfecties en huidklachten zoals bij ontstoken of slecht genezende wonden.

Gebruik van Kamille

Met kamille wordt heerlijke ontspannende kruidenthee gemaakt. Daarnaast kan het poeder toegevoegd worden aan smoothies. Ook in het badwater werkt het ontspannend en verfrissend.

Premium Kamille Poeder Biologisch

Kamille Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je kamille kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.