Karamel Extract Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Karamel Extract Biologisch? K… Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 54,04
Op voorraad
SKU
80170-conf
+ -

Karamel

Karamel is een suiker die verhit wordt. Door die verhitting krijgt het een bruine kleur en verkrijgt het een andere, maar aangename smaak. Karamel wordt gemaakt door suiker in een pan met een dikke bodem langzaam te verhitten tot 170 graden Celsius. De moleculen zullen bij deze temperatuur uiteen breken.

Smaak en gebruik

Karamel wordt gebruikt als smaakmaker in snoep en dranken en karamel zelf is ook snoep. Dit karamel extract is een 100% natuurlijk en biologisch product. Extracten zijn smaakmakers om iets in smaak, kleur en geur te versterken. Dit karamelextract is te gebruiken in heel veel producten. Zo kan het gebruikt worden bij allerlei zuivelproducten, op desserts, in bakmixen etc.

Premium Karamel Extract Biologisch

Karamel Extract Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.