Kardemom in schil Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kardemom in schil Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,87
Op voorraad
SKU
80017-conf
+ -

Kardemom (Elettaria cardamomum)

De kardemom groeit in tropische regionen en dan voornamelijk wat hooggelegen gebieden in India en omringende landen. De specerij is familie van de gember en wordt vooral in Indiase en Midden-Oosterse gerechten veel gebruikt.

Wat zijn groene kardemom peulen?

Een kardemom peul is een groene peul waarin zwarte zaadjes zitten die de aroma’s afgeven. Kardemom heeft een heerlijke zoete en scherpe geur.

De smaak van kardemom

Kardemom smaakt fris, naar bergamot, citroen en kamfer, met een ondertoon van eucalyptus. Bij gebruik komt er een heerlijke, bloemachtige smaak vrij. Het kruid overheerst al snel, dus gebruik niet te veel.

Wat kun je allemaal met kardemom

Je kunt kardemom kopen als een belangrijk ingrediënt in Garam Masala, een hete mix van verschillende kruiden en specerijen, dat populair is in vrijwel heel Zuid-Azië. Maar met kardemom kun je nog veel meer kanten op. Voeg het eens toe aan een stoofpot of curry, gebruik een theelepel in de wortelcake of een ander lekker baksel (zoals spekkoek).

Premium Kardemom in schil Heel Biologisch

Kardemom in schil Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.