Kardemom Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kardemom Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
95% of 100
Vanaf € 10,22
Op voorraad
SKU
80018-conf
+ -

Kardemompoeder Biologisch

Kardemompeulen zijn een specerijsoort die lid is van de gemberfamilie. Elettaria cardamomum, oftewel groene kardemom, heeft een bijzonder fris aroma dat wat weg heeft van sinaasappelen. Ook zijn er mensen die deze specerijsoort de smaak vinden hebben van pepermuntdrop. De groene variant wordt dan ook aan tal van gerechten toegevoegd, zoals rijstmaaltijden, currygerechten, maar ook aan baksels zoals speculaas en diverse Scandinavische gebaksoorten. Vooral in Aziatische landen wordt het daarnaast vaak gegeten omdat het bijzonder veel mineralen zoals ijzer bevat. Hierdoor kun je het ook uitstekend gebruiken voor andere doeleinden dan alleen als smaakversterker.

Bij ons kun je ook hele kardemompeulen in schil vinden in plaats van kardemompoeder.

Voor hartige en zoete gerechten

Kardemom kruiden kan je in diverse gerechten en baksels gebruiken, variërend van hartig tot zoet. Zo worden deze in het Midden-Oosten bijvoorbeeld vermalen met koffie om er een heerlijke Kardemom thee mee te zetten. In India wordt de groene kardemom juist weer veel gebruikt in theemengsels. Daarnaast worden ook de Indiase curry- en rijstgerechten regelmatig van deze smaakvolle specerijsoort voorzien. In Nederland is het kardemompoeder vooral bekend geworden als onderdeel van de speculaaskruidfamilie. Daarom wordt het hier, maar ook in andere Europese landen, gebruikt als smaakmaker in verschillende gebak- en koeksoorten.

Is kardemom gezond?

Heerlijk smullen van gerechten of baksels en tegelijkertijd veel mineralen binnenkrijgen, kan dat? Jazeker, met onze groene kardemompoeder is dat precies wat je doet. Door het hoge mineralengehalte bevat deze groene variant zowel veel ijzer als mangaan. Naast deze mineralen bevat het ook vitaminen. Vooral vitamine C is goed vertegenwoordigd in deze groene specerijsoort.

Waar kan ik Gemalen Kardemom Biologisch kopen?

Gemakkelijk Gemalen Kardemom Biologisch kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Gemalen Kardemom Biologisch kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Gemalen Kardemom Biologisch aanbieding meer.

Kardemom Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde Gemalen Kardemom Biologisch komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kardemom Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kardemom Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kardemom Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.