Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,66
Op voorraad
SKU
30170-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Keltisch zeezout

Keltisch zeezout word ook wel “Sel de Guarande” genoemd en komt uit Frankrijk. Het beroemde zeezout uit Guerande wordt al meer dan 2000 jaar volgens de oude traditie geoogst door zoutboeren van Bretagne, in Frankrijk. Dit zout is een natriumarm zout. De zoutvelden bestaan uit grijsblauwe lei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sportenelementen af aan het zoutkristal en dit geeft het Atlantische zeezout zijn unieke grijze kleur en onmiskenbare smaak.

Smaak en gebruik

Het Keltische zeezout met zijn sterke zoute smaak is geschikt voor vele gerechten. Door zijn hoge restvochtigheid is het niet geschikt om te gebruiken in een zoutmolen. Het is wel een uitstekende vervanger voor gewoon tafelzout.

Waar kan ik Keltisch Zeezout kopen?

Gemakkelijk Keltisch Zeezout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Keltisch Zeezout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Keltisch Zeezout aanbieding meer.

Premium Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm

Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde zeezouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.