Keltisch Zeezout Fleur de Sel Culinair Fijn

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Keltisch Zeezout Fleur de Sel Culinair Fijn? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,92
Op voorraad
SKU
30210-conf
+ -

Herkomst Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout word ook wel “Fleur de Sel de Guérande” genoemd en komt uit Frankrijk. Keltisch zeezout Fleur de sel (letterlijk zoutbloem) is een speciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur en het heeft een zeer witte kleur. De zoutvelden bestaan uit grijsblauwe klei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sporenelementen af aan het zoutkristal.

Productie Keltisch Zeezout

Het beroemde zeezout uit Guérande wordt al meer dan 2000 jaar volgens de oude traditie geoogst door zoutboeren van Bretagne, in Frankrijk. Het zeezout wordt gewonnen zonder mechanisatie (met de hand geoogst) en is 100% natuurlijk. Het is niet geraffineerd, niet gedroogd, niet gewassen en zonder enige toevoeging.

Smaak en gebruik Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout is een heerlijk natriumarm strooizout en het zit boordevol met mineralen zoals calcium, kalium, magnesium en sporenelementen wat je terug proeft in de smaak. Het Keltische zeezout met zijn sterke zoute smaak is geschikt voor vele gerechten en kan uitstekend als vervanger voor gewoon zout dienen. Keltisch zeezout is geschikt voor dagelijks gebruik.

Fleur de sel waar te koop?
Bij Naturaplaza kunt u fleur de sel kopen. Wij hebben het fijnste keltisch zeezout te koop. Top kwaliteit en 100% natuurlijk. Wilt u keltisch zeezout kopen, kiest u dan uit de volgende keltische zeezouten.

Waar kan ik Fleur de Sel zeezout kopen?

Gemakkelijk Fleur de Sel zeezout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Fleur de Sel zeezout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Fleur de Sel zeezout aanbieding meer.

Premium Keltisch Zeezout Fleur de Sel Culinair Fijn

Keltisch Zeezout Fleur de Sel Culinair Fijn van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde keltische zeezouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.