image/svg+xml Openclipart

Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Oosprong

Keltisch zeezout word ook wel “Sel de Guarande” genoemd en komt uit Frankrijk. Het beroemde zeezout uit Guerande wordt al meer dan 2000 jaar volgens de oude traditie geoogst door zoutboeren van Bretagne, in Frankrijk. Dit zout is een natriumarm zout. De zoutvelden bestaan uit grijsblauwe lei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sportenelementen af aan het zoutkristal en dit geeft het Atlantische zeezout zijn unieke grijze kleur en onmiskenbare smaak.

Smaak en gebruik

Het Keltische zeezout met zijn sterke zoute smaak is geschikt voor vele gerechten. Dit grove zeezout is geschikt om te gebruiken in een zoutmolen. Het is ook een uitstekende vervanger voor gewoon tafelzout.

Waar kan ik keltisch zeezout kopen?

Gemakkelijk keltisch zeezout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je keltisch zeezout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele keltisch zeezout aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde keltisch zeezout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 43130-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zeezout
Land van teelt Frankrijk
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 35 g
Zout -
Reviews
Keltisch Zeezout Grof Droog 2-4 mm
Goeie grote korrels zout dat is lekker bij de gerechten die ik maak en ik had gelezen op het internet dat deze zout erg goed is voor je bloeddruk en voor je spieren en zenuwen om die nog betere te kunnen laten functioneren de zout is ook erg lekker.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op