Kikkererwtenmeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kikkererwtenmeel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,66
Op voorraad
SKU
56790-conf
+ -

Wat zijn kikkererwten?

De kikkererwt wordt ook wel Garbanzoboon genoemd. Voornamelijk rond het middellandse zeegebied is de kikkererwt zeer populair, waar het in verschillende gerechten wordt verwerkt. Het is een peulvrucht die al meer dan 8000 jaar wordt geteeld in Anatolië. Er zijn dan ook veel Anatolische gerechten te maken met kikkererwtenmeel zoals humus, falafel, chips en patat. Tegenwoordig worden er nog steeds veel kikkererwten geteeld in Turkije, maar inmiddels is 70% van de wereldproductie in handen van India.

Hoe gezond zijn kikkererwten?

Kikkererwten bevatten veel eiwitten, vezels en mineralen en zorgen minder voor winderigheid dan andere bonen. Doordat kikkererwten veel vezels bevatten, zorgen ze niet alleen voor een verzadigd gevoel, maar werken ze ook stimulerend voor je spijsvertering. Vanwege de hoeveelheid voedingsvezels kunnen kikkererwten ook je cholesterolgehalte verlagen.

Kikkererwten bevatten ook vitamine E. Vitamine E heeft een cel beschermende functie en staat bekend als natuurlijk anti-aging middel.

Wat kun je allemaal doen met kikkererwtenpoeder?

Vanwege de eiwitten en vezels is kun je kikkererwten poeder kopen om te gebruiken in gezonde shakes en smoothies. Je kunt ook kikkererwtenmeel bestellen als vleesvervanger. Een laatste tip: kikkererwtenmeel kopen om te gebruiken als vervanger voor bloem of als bindmiddel in sauzen en soepen.

Premium Kikkererwtenmeel Biologisch

Kikkererwtenmeel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.