Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wellicht al net zo oud als de piramides

Knoflook (Allium sativum) is een knolgewas uit de narcisfamilie en familie van de ui, prei en bieslook. De oudste vermeldingen van het gebruik van knoflook dateren van 1500 vC, uit Egypte.

Gezonde eigenschappen van Knoflook

Knoflook heeft een bewezen cholesterol- en bloeddrukverlagende werking. Ook werkt het bacteriëndodend vanwege de aanwezigheid van allicine in knoflook. Er worden nog meer andere werkingen toegeschreven aan knoflook, maar daarvoor ontbreekt afdoende bewijs. Knoflook is rijk aan vitamine B6, vitamine C en de mineralen Mangaan en Fosfor.

Het gebruik van knoflook

Knoflook is een populair kruid in de mediterrane en Midden-Europese landen en wordt zowel vers als in poedervorm (gedroogd en gemalen) toegepast. Knoflookgranulaat is van structuur fijner dan gekibbelde knoflook maar grover dan poeder. De korrels zijn wit-crème van kleur en hebben een sterke doordringende wat zoetige geur. Knoflookgranulaat heeft een branderige scherpe smaak.

Waar kan ik biologische knoflook kopen?

Gemakkelijk biologische knoflook kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische knoflook kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische knoflook aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische knoflook komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Knoflook Granulaat 0.5-1 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80046-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Knoflook
Vitamines en Mineralen Mangaan, Vitamine B6, Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07032000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 353 kcal / 1477 KJ
Eiwitten 17 g
Koolhydraten 71 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 5 g
Natrium 38 mg
Zout 0 g
Reviews
Rijk van smaak!!!!
Niet veel van nodig om knoflooksmaak te krijgen in het eten, smaakt en ruikt lekker en is zuinig in gebruik omdat je er niet veel van nodig hebt.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op