Koffie Groen Gemalen Ongeroosterd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Koffie Groen Gemalen Ongeroosterd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,88
Op voorraad
SKU
57740-conf
+ -

Herkomst Groene Koffie

Groene koffie is koffie dat is gemaakt van ongeroosterde koffiebonen. Het cultiveren van koffiebonen dateert van ongeveer 1100 na Christus in de regio van Arabië rond de Rode Zee. In die tijd werd roosteren van koffiebonen nog niet toegepast. Tijdens het proces van koffiebonen roosteren veranderd de kleur van groene koffiebonen naar bruin of licht zwart. Groene bonen worden tegenwoordig nog altijd gebruikt en vooral in sommige vormen van traditionele Arabische koffie.

Gezonde eigenschappen Groene Koffiebonen

Groene koffie is weer meer in de belangstelling gekomen door enkele gezonde eigenschappen die het bezit. De ongeroosterde bonen hebben namelijk een hoog gehalte aan chlorogeenzuur en antioxidanten. Deze stoffen beschermen het lichaam tegen ziektes. Daarnaast wordt beweerd dat antioxidanten het lichaam beschermt tegen vrij-radicalen en het chlorogeenzuur het metabolisme verhoogd. Dit zou het lichaam meer energie geven en tot gewichtsafname leiden, wanneer het wordt gecombineerd met een gezond dieet en oefeningen.

Gebruik van Gemalen Koffiebonen Groen

Het poeder van groene koffiebonen heeft een karakteristieke en bittere koffiesmaak. Het poeder kan goed gebruikt worden als superfood in smoothies om het een koffiesmaak te geven en om de smoothie te voorzien van de gezonde eigenschappen die in groene koffiebonen zitten. Het is aan te raden om ongeveer 1 theelepel groene koffiebonen poeder te gebruiken voor 150-200 ml.

Premium Koffie Groen Gemalen Ongeroosterd Biologisch

Koffie Groen Gemalen Ongeroosterd Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.