Komijn Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Komijn Poeder kiemarm Biologi… Lees hieronder verder...
Waardering:
96% of 100
Vanaf € 7,27
Op voorraad
SKU
80030-conf
+ -

De kracht van komijn poeder kiemarm biologisch

Komijn poeder kiemarm biologisch is gemalen zwarte komijnzaad. Het product is van het merk Holyflavours en heeft een biologisch certificaat van de allerhoogste kwaliteit. Met dit certificaat weet je dat het product dat je koopt duurzaam is voor mens, dier en voor milieu.

Holyflavours biedt uitsluitend producten, zoals komijnzaad of karwijzaad van de allerhoogste kwaliteit aan. De biologische natuurproducten zijn uit verschillende regio’s van over de hele wereld afkomstig. Ze worden gecontroleerd zodra ze de grens van de Europese Unie binnen komen.

Komijn poeder kiemarm is 100% biologisch

Komijn gemalen is 100% vrij van toevoegingen als vetten en suikers. Belangrijker nog: er zijn geen extra bestrijdingsmiddelen aan toegevoegd. Zo weet je zeker dat je alleen natuurlijke voedingsmiddelen binnenkrijgt. Producten worden regelmatig gecontroleerd om te checken of ze nog aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Komijn kan op veel manieren worden toegepast.

De eigenschappen van komijn poeder

Het kruid komijn is met name bekend van komijnekaas. Toch zijn er nog veel meer manieren te bedenken om komijn voor te gebruiken. Komijn is deel van de Umbelliferae familie. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een familie plantjes, niet om een Italiaanse maffiafamilie.

De soort is de Cuminum Cyminum (zeg dat maar eens snel tien keer achter elkaar). Komijn groeit in Noord- en Zuidwest Afrika in grond die licht doorlaat. De plant kan tot wel 30 cm worden. Komijn heeft opvallende draadvormige en geveerde bladeren. In de zomer staan er kleine roze of witte bloemen op de bloemschermen. Het zaad zelf is geribbeld en rond als een ei.

Waar kun je komijn voor gebruiken?

Waar karwijzaad pittig smaakt, is komijnzaad juist mild. De overeenkomsten tussen beide zaden zijn legio, maar waar karwijzaad krom is, is komijn juist recht. Je kunt komijn poeder gebruiken in pittige mengsels. Denk aan Indiase of Thaise kerrie. Ook smaakt het goed in Cajunkruiden. In de Indiase keuken vind je komijn terug in sauzen, vleesgerechten, curries en chutneys. In Nederland wordt komijn onder andere gebruikt in kaas en, opvallend genoeg, in zuurkool.

Premium Komijn Poeder kiemarm Biologisch

Komijn gemalen BIO kiemarm van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Holyflavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.