Accessoires

Op deze pagina vind je diverse accessoires die niet mogen ontbreken in jouw keuken. Ze zorgen er onder andere voor dat je alle kruiden en specerijen netjes kunt opbergen. De accessoires zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een mooi modern uiterlijk.

... Lees meer
7 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,95
Levertijd wordt berekend...
€ 5,58
Levertijd wordt berekend...
€ 3,23
Levertijd wordt berekend...
€ 7,89
Levertijd wordt berekend...
€ 8,57
Levertijd wordt berekend...
€ 7,61
Levertijd wordt berekend...
Niet in voorraad
Speciale prijs € 9,70 Normale prijs € 11,42

Accessoires

In ons accessoires assortiment vind je alles wat je nodig hebt om de zorgvuldig samengestelde kruiden die wij verkopen veilig op te bergen. Je wilt deze op een koele en donkere plaats bewaren en beschermen van vocht. We hebben ook accessoires waarmee je zelf heerlijke kruidenmixen samenstelt en deze unieke mix in je eigen gerechten verwerkt. Met deze accessoires wordt je een tovenaar in de keuken en heb je altijd de juiste kruiden binnen handbereik.

Ons assortiment

Wij geloven in onze biologische producten en willen er zorg voor dragen dat ze ook bij jouw nog lang goed blijven. Daarom vind je bij ons een kruidenrek voor in de keuken, een pepermolen, een zoutmolen of kruidenstrooiers. Met de vijzel stamp je zelf kruiden fijn en maak je een heerlijke mix van bijvoorbeeld nootmuskaat, kaneel en kruidnagel. Deze kun je vervolgens in een kruidenpotje doen waar het lang goed blijft en je het steeds opnieuw kunt gebruiken.

Een groot aanbod

Wij zijn gepassioneerd over kruiden en ons assortiment accessoires reflecteert dit. Schaf bij ons een kruidenrek aan, een glazen snijplank, een peper- en zoutmolen of een mortar and pestle en je hebt alles wat je nodig hebt om kruiden te mixen en voor te bereiden. Uiteraard bevat ons assortiment ook een aantal vooraf samengestelde kruidenmixen, zodat je zelf niet met een vijzel en stamper in de weer hoeft. Toch is er niets leuker dan experimenteren met kruiden en met onze accessoires is dat mogelijk.

Biologische ingrediënten voor je gerechten

Alleen met onze accessoires kom je er niet. Besluit je een peper- en zoutmolen van hout te bestellen bij ons, loop dan ook ons aanbod kruiden even rustig door.

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.