Bananen Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bananen Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
98% of 100
Vanaf € 3,29
Op voorraad
SKU
40005-conf
+ -

Bananen

Bananenpoeder is gemaakt van tros-gerijpte Cavendish bananen, biologisch geteeld in Ecuador. Er zit meestal een periode van 18 maanden tussen bevruchting en de oogst, hoewel het constant warme klimaat, frequente regenval en vruchtbare grond bananen toelaat om het hele jaar door te groeien. Dit betekent dat ze meestal geoogst worden in een wekelijkse routine.

De bananen worden voorzichtig met de hand geplukt, waarna ze gedroogd worden zonder gebruik te maken van verhitting. Daarmee blijven de voedingswaarde optimaal behouden. Bananenpoeder is een superfood en in het poeder zitten geen toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen of andere additieven.

Bananenpoeder vitaminebom

In bananen zitten van nature grote hoeveelheden vitaminen C en B6, plus het mineraal kalium en het stofje caroteen. Vanwege de grote hoeveelheid voedingsstoffen doen bananenpoeder het goed bij veganisten. Daarnaast is het poeder rijk aan zetmeel. Calcium, jodium, ijzer, koper, zink en fosfor vind je terug in kleinere hoeveelheden.

Door de grote hoeveelheden zetmeel staat banaan bekend als calorierijk. Twee eetlepels bananenpoeder is ongeveer 15 gram en is vaak al voldoende om een drank van een heerlijke volle banaansmaak te voorzien.

Gebruik

Gebruik de poeder in smoothies, shakes of sapjes. De bananen poeder is ook lekker door gedroogd fruit, toetjes, ijsjes, (rauw) gebak en babyhapjes. Wanneer het poeder met water gemengd wordt, heeft het dezelfde eigenschappen als geprakte bananen.

Wilt u een keer een ander poeder gebruiken, wat vol vitamine C en gezonde mineralen zit, in uw smoothie? Dan is boabap poeder een goede keuze voor u!

Premium Bananen Poeder Biologisch

Bananen Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.