Blauwe Bessen Poeder gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Blauwe Bessen Poeder gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,58
Op voorraad
SKU
40101-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Blauwe Bessen Poeder

Biologische blauwe bessen groeien vrijwel overal, maar worden met name in Europa en in Zuid-Amerika geoogst. Het bijzondere van deze kleine besjes is dat ze vol micronutriënten zitten, waaronder antioxidanten. Ook zitten er veel vezels in blauwe bessen, waardoor ze de stoelgang helpen bevorderen.

Gevriesdroogde Blauwe Bessen Poeder

In gevriesdroogde blauwe bessen blijven alle voedingsstoffen bewaard.

Gezonde eigenschappen Blauwe Bessen Poeder en toepassingen

Blauwe bessen bevatten de kleurstof anthocyaan, die cholesterolverlagend werkt. Ook zijn blauwe bessen antioxidanten bommetjes. Blauwe bessen kennen talloze toepassingen. Ze worden vaak los gegeten, maar ze doen het ook prima in een fruitsalade, in een frisse smoothie, of door de yoghurt. Blauwe bessen poeder is een stuk langer houdbaar dan verse bessen en is bovendien makkelijk te doseren.

Premium Blauwe Bessen Poeder gevriesdroogd Biologisch

Blauwe Bessen Poeder gevriesdroogd Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Poeder van gedroogde bosbessen waar te koop? Bij Naturaplaza kun je poeder van bosbessen kopen

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.