Zwarte Komijn Nigella Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naarZwarte Komijn Nigella Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,87
Op voorraad
SKU
80114-conf
+ -

Zwarte komijn Nigella is heel én biologisch

Zwarte komijn nigella zaden (van de plant Nigella Sativa) heel en biologisch wordt zwarte komijn genoemd, maar in feite is het product niet verwant met de

Premium Zwarte Komijn Nigella Heel Biologisch

Zwarte Komijn Nigella Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.