Zwarte komijn Nigella Poeder BIO

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naarZwarte komijn Nigella Poeder BIO? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,90
Op voorraad
SKU
80115-conf
+ -

Wat is Nigella?

Hoewel biologisch Nigella zaad ook wel zwarte komijn wordt genoemd, hebben ze geen relatie tot komijn. Komijn is een ander zaad. Zwarte komijn wordt in en rondom India gekweekt. De zaadolie van deze komijnsoort wordt vooral in de Islamitische wereld veelvuldig gebruikt. Nigella-zaden hebben een uitgesproken aroma, een rokerige smaak met tonen van ui, komijn en oregano.

Hoe gebruik je Zwarte Komijn?

Zwarte komijn wordt gebruikt als specerij om gerechten te kruiden en op smaak te brengen. Het is een belangrijk ingrediënt in Naanbrood. Het poeder van de zwarte komijn is een van de ingrediënten in het welbekende Panch phoron (5 specerijen-poeder), dat populair is in India, Bangladesh en Nepal. Panch phoron wordt gemaakt van 5 zaden: Zwarte komijn, Fenegriek, Komijn, Mosterd (zwart) en Venkel (elk een vijfde deel).

Gezonde eigenschappen Nigella

Zwarte Komijn heeft een beperkt bloeddrukverlagend effect.

Waar kan ik Nigellazaad kopen?

Gemakkelijk Nigellazaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Nigellazaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Nigellazaad aanbieding meer.

Premium Zwarte komijn Nigella Poeder BIO

Zwarte komijn Nigella Poeder BIO van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.