BBQ Rubs & Kruiden

Mensen houden van barbecuen omdat het een leuke en interactieve manier is om eten te bereiden. Het levert ook de lekkerste gerechten op. Voor een optimale smaak moet je echter wel de juiste ingrediënten gebruiken. In deze categorie tonen we een uitgebreide selectie van de beste BBQ rubs en kruiden die je kunt gebruiken bij je volgende barbecuefeest!
... Lees meer
13 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,23
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,54
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,79
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,03
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,37
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,63
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,64
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,64
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,40
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,08
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 49,14
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,29
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,27

Kruid je vlees met BBQ rubs & kruiden

Als je je barbecue wat extra smaak wilt geven, is het gebruik van grill kruiden een geweldige manier. Er zijn verschillende barbecue kruiden die je vlees echt pittiger en smaakvoller kunnen maken, dus wees creatief en experimenteer met verschillende combinaties. Enkele van onze favoriete grillkruiden zijn rozemarijn, tijm, oregano en basilicum.

Wat is rub?

Als je op zoek bent naar nog meer smaak, probeer dan voor het grillen een dry rub te gebruiken. Een dry rub is een mengsel van kruiden die in het vlees worden gewreven voor het koken. Dit voegt niet alleen smaak toe, maar helpt ook om een knapperig korstje op de buitenkant van het vlees te krijgen.

Er zijn eindeloze combinaties van kruiden die kunnen worden gebruikt voor een dry rub, dus experimenteer gerust met ons grote assortiment individuele dry rub kruiden en specerijen tot je een combinatie vindt die je bevalt. Een kip rub kan natuurlijk worden gebruikt voor kip, maar zo'n dry rub kip werkt ook uitstekend voor varkensvlees en vis. Voor rundvlees zul je een vlees rub willen gebruiken.

Je eigen bbq rub maken

Droge rubs zijn gemakkelijk thuis te maken, of je kunt ze al kant-en-klaar kopen. Wil je je eigen bbq kruiden maken, dan kun je de kruiden het beste mengen en vervolgens in een luchtdichte verpakking bewaren, zodat ze de volgende keer dat je grilt klaar zijn voor gebruik.

  • Om een droge rub te gebruiken, strooi je hem royaal over het vlees en wrijf je hem in met je vingers. Zorg ervoor dat je alle kanten van het vlees bedekt, ook alle hoekjes en gaatjes.
  • Zodra het vlees bedekt is met de dry rub, kun je het meteen grillen of het een tijdje laten rusten zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  • Als je de tijd hebt, raden we aan het minstens 30 minuten te laten zitten, maar zelfs een paar minuten maakt al een verschil.

Je koopt de beste bbq rub bij Naturaplaza

Dus, de volgende keer dat je de grill aansteekt, vergeet de BBQ Rubs & Kruiden niet! Het is een makkelijke manier om je bbq-kunsten naar een hoger niveau te tillen. Experimenteer met verschillende combinaties van barbecue kruiden tot je een favoriete kruiden rub vindt. Maar waar kun je dan dry rubs kopen? Wanneer je geen tijd of zin hebt om eerst zelf een dry rub te maken van je favoriete grill kruiden, dan kun je hier natuurlijk ook je beste bbq rubs kopen voor elk type vlees in een kant en klare zak.

We hebben een grote verscheidenheid aan barbecuekruiden en dry rubs voor vele soorten vlees, vis en gevogelte. Browse door ons assortiment en ga dan hier je favoriete bbq rub bestellen!