Soep- & Saus mixen

Bij Naturaplaza vind je diverse biologische soep mixen, die allemaal gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. De lekkerste kruiden van de beste kwaliteit vind je bij Naturaplaza. Als je nu op zoek bent naar een mix voor groentesoep, champignonsoep, kippensoep of truffelsoep wij hebben al deze kruiden in ons assortiment. Hiermee maak je makkelijk zelf de lekkerste soepen.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,11
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,22
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,45
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,45
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,36
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,30
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,80
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,09
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,45
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 10,74

Soep- en Saus mixen

Met de door ons zorgvuldig samengestelde soep kruiden en saus mixen, maak je je soepen en sausen nog specialer. Daarbij bespaart het je een boel werk, want je hebt alle kruiden die je nodig hebt in één handig zakje. Je hoeft niet na te denken over de verschillende kruiden die je wilt toevoegen en de hoeveelheid. Je soepen en sausen zijn altijd perfect gekruid met een saus- of soepmix van Naturaplaza.

Ons assortiment

Ben je geïnteresseerd in een specifieke soep- en/of sausmix, dan vind je bij ons vast wat je nodig hebt. Zo hebben we groentesoep kruiden, kruiden voor kippensoep, kruiden voor spaghettisaus, kruiden voor macaroni saus en bolognese kruiden. We hebben groente-, runder-, kippen- en paddenstoelenbouillons, saus verdikkingsmiddelen en ook een veganistisch segment. Bekijk ons assortiment en er is vast een mix die past bij je gerechten.

Biologisch en natuurlijk

Alle ingrediënten van onze soep- en saus mixen zijn biologisch. Dat weet je zeker, want wij verkopen alleen producten die het BIO keurmerk mogen voeren. Dit keurmerk is 100% betrouwbaar en controleert alle producten regelmatig. We werken nauw samen met groothandel Vehgro die zich ook gespecialiseerd heeft in het wereldwijd distribueren van biologische ingrediënten. Bestel je bij ons je kruiden voor in de groentesoep, dan weet je dus zeker dat je krijgt wat we beloven.

Kook zo snel mogelijk met je soep- en sausmixen

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.