Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,60
Op voorraad
SKU
41950-conf
+ -

Samenstelling van Pizza 'Bella Serata' kruidenmix

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen. De mix bestaat uit: paprika, oregano, peper, basilicum, tijm, koriander, rozemarijn, ui, marjolein en zonnebloemolie. Al deze ingrediënten zijn biologisch. De mix geurt heerlijk mediterraans en smaakt aangenaam pittig.

Pizza 'Bella Serata' kruidenmix toepassingen

De kruidenmix kun je over je pizza strooien om hem op smaak te brengen. Ook lekker op een pizzabroodjes, over tomatensalsa, op een bruschetta of in een pastasaus.

Premium Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch

Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.