Kruidnagel Poeder Biologisch

5/5.0 (2 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kruidnagel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kruid in de vorm van een spijker

De kruidnagelboom groeit van oorsprong op de Molukken. Nog steeds wordt ongeveer twee derde van alle kruidnagels in Indonesië geoogst. Kruidnagels zijn de gedroogde, bloemknoppen van de boom. De naam kruidnagel komt doordat het de vorm heeft van een (draad)nagel of spijker.

Het oogsten en drogen van kruidnagels

Het oogsten van de kruidnagel is een enorm karwei. Iemand klimt in de boon en plukt handmatig alle, nog niet geopende, bloemknoppen. Beneden wordt de oogst nog beter gesorteerd en vervolgens worden de knoppen uitgespreid en in de tropische zon gedroogd.

Gezonde eigenschappen van kruidnagel

Kruidnagel zit boordevol antioxidanten, ijzer, magnesium, zink en de vitaminen: C, B12, K en E. kruidnagels worden voor het verbeteren van de spijsvertering gebruikt, om infecties te bestrijden en de botten sterker te maken.

Gebruik van kruidnagel

Kruidnagel heeft zowel heel als gemalen een warme winterse smaak en past daarom erg goed in kruidige warme dranken zoals glühwein, Turkse koffie en winterthee. Kruidnagel poeder kun je gebruiken in diverse baksels, ook is de smaak van kruidnagel een goede aanvulling op appels, wortelen, uien, sinaasappels, rode kool, aardappelen en pompoen.

Waar kan ik biologisch kruidnagel poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch kruidnagel poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch kruidnagel poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch kruidnagel poeder aanbieding meer.

Kruidnagel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch kruidnagel poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kruidnagel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kruidnagel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kruidnagel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80076-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Kruidnagel
Vitamines en Mineralen Ijzer, Magnesium, Zink
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Sri Lanka
Merk Holyflavours
HS-Code 09072000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 414 kcal / 1732 KJ
Eiwitten 6 g
Koolhydraten 52 g
Vetten 20,1 g
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium -
Zout -
Reviews
super lekkere kruidnagel!
super lekkere kruidnagel, blij met mijn aankoop hier.
lekker in stoofgerechten!
Heel lekker deze kruidnagel poeder in stoofgerechten! Het kopen waard.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op