Kwaliteit

Gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteitsbewaking is bij Naturaplaza geen bureaucratisch monster, maar een effectief middel. Hierbij is het streven, traceerbare producten van de hoogwaardigste kwaliteit te leveren. Alle producten zijn verpakt verwerkt en verpakt onder de vereiste voedings- kwaliteitsnormen. Naturaplaza werkt voor de verwerking en verpakking van de producten samen met meerdere partners, allen met de nodige certificering zoals FSSC-2200 of BRC. Daarnaast is Naturaplaza zelf tevens gecertificeerd conform FSSC-22000.

 

Specificaties & Analyses

Alle producten die Naturaplaza verkoopt voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.
Zo heeft elk product een unieke productspecificatie die u terug kunt vinden op de productpagina.
Naast de specificatie wordt er per batch een aparte analyse (COA) gemaakt.
Elke batch wordt getest op bijvoorbeeld: micro biologie en pesticiden.
Indien u de gewenste informatie niet op de website kan vinden, kunt u deze altijd hier opvragen, wij helpen u graag verder.

 

FSSC-22000 certificaat

De FSSC 22000 Food Safety System Certification biedt een kader voor een effectief beheer van de verantwoordelijkheden van onze organisatie op het gebied van voedselveiligheid. FSSC 22000 wordt volledig erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI) en is gebaseerd op bestaande ISO-normen. Het toont aan dat ons bedrijf over een robuust Food Safety Management System beschikt dat voldoet aan de eisen van uw klanten en consumenten. Reeds 18.000+ organisaties in meer dan 140 landen hebben de FSSC 22000 certificering behaald. Met op dit moment meer dan 110 gecertificeerde certificeringsinstanties en meer dan 1.500 auditors wereldwijd, is het hun missie om een betrouwbaar platform voor merkborging te bieden aan de consumentengoederenindustrie.

Neem contact met ons op om een kopie van onze actuele FSSC22000-certificaat aan te vragen.

 

 

BIO Certificaat (SKAL)

Alle producten die op onze website als BIO aangeduid worden zijn gecertificeerd en staan onder de controle van SKAL. Hieronder kunt u het meest recente BIO certificaat downloaden.

In de backoffice van SKAL kunnen wij u als klant vrijschakelen om altijd toegang te hebben tot het meest recente certificaat. Laat ons via de mail  even weten indien u hiervan gebruik wilt maken.

Neem contact met ons op om een kopie van onze actuele Bio-certificaat (SKAL) aan te vragen.

 

Allergenenverklaring Allergenenverklaring

Wij hanteren regels en procedures om te voorkomen dat onze ingrediënten onnodig worden besmet met allergenen. Deze regels en procedures vormen de basis van ons allergenenmanagement en ze zijn samengevat in onze allergenen verklaring. U kunt erop vertrouwen dat wij al het mogelijke doen om kruisbesmetting met allergene stoffen op onze producten te voorkomen.

Neem contact met ons op om een kopie van onze allergenenverklaring aan te vragen.