Lijnzaad Heel Biologisch

4.8/5.0 (5 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lijnzaad Heel Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gezonde eigenschappen van Lijnzaad

Lijnzaad bevat vitamine B1 en 2, kalium, zink, calcium, magnesium, omega 3 en omega 6 vetzuren. Daarnaast bevat lijnzaad voor een plantaardig product veel verschillende en essentiële aminozuren.

Naast lijnzaad vindt u in ons assortiment nog andere biologische zaden met gezonde kenmerken! Kies bijvoorbeeld voor chia zaden, zonnebloem zaden of sesamzaden.

Oorsprong van lijnzaad

Lijnzaad is het zaad van vlas, dit is een plant die al lang verbouwd wordt. Lijnzaad wordt geteeld als voedsel- en vezelgewas in streken met een gematigd klimaat. De voor vlas meest geschikte gronden, naast alluviale, zijn diepe leemgronden met een hoog gehalte aan organische materiaal. Vlas groeit vaak vlak boven de waterlijn in cranberry moerassen. Zware klei is ongeschikt, evenals kiezelachtige of droge zandgronden.

Productieproces van heel lijnzaad

Vlas dat voor heel lijnzaad wordt geteeld, mag rijpen tot de zaadkapsels geel zijn en net beginnen te splijten, daarna wordt het geoogst. Dit kan gebeuren door alleen de koppen van de planten te snijden of de hele plant. Na de oogst worden de lijnzaden schoongemaakt en is het klaar om verpakt te worden.

Waar kan ik biologisch lijnzaad kopen?

Gemakkelijk biologisch lijnzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch lijnzaad kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch lijnzaad aanbieding meer.

Lijnzaad Heel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch lijnzaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Lijnzaad Heel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Lijnzaad Heel Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Lijnzaad Heel Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40109-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak. Alleen gebruiken om te koken en te bakken. Niet rauw consumeren!
Ingrediënten Lijnzaad
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Kalium, Magnesium, Vitamine B1, Zink
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Canada
Merk Holyflavours
HS-Code 12040090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 477 kcal / 1969 KJ
Eiwitten 19 g
Koolhydraten 13 g
Waarvan Suikers 0 g
Vetten 31 g
Verzadigde Vetten 2,9 g
Vezels 34,8 g
Natrium -
Zout 0,07 g
Reviews
Zal deze zeker weer bestellen.
Gebruik de lijnzaad om brood te bakken. Ik zal ze zeker weer bestellen. (Vertaald uit het Duits)
Smaakt goed.
Product kwam goed verpakt en droog aan. Smaakt bijzonder goed in risotto. (Vertaald uit het Duits)
Lekker voor granola
Ik heb het lijnzaad gebruikt om met andere zaden en pitten zelf granola te maken. Heerlijk en gezond ontbijt.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op