Nutrikraft - Maca Capsules Biologisch 500 mg

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Maca Capsules 500 mg Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 10,95
Op voorraad
SKU
56860-conf
+ -

Maca Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

De Maca wordt ook wel het "supervoedsel van de Andes" genoemd en is populair onder de inheemse bevolking van de Peruaanse Andes. Maca wordt in het voorjaar geteeld en is een kleine wortel van de Macaplant die op hoogtes van meer dan 3500 meter wordt geteeld. Maca is van oudsher opgenomen in de voeding van de inheemse bevolking. Ook heeft de Maca wortel zich ontwikkeld tot een moderne "superfood".

Maca-verwerking

De maca wordt met de hand geselecteerd voor de beste kwaliteit daarna wordt de macawortel schoongemaakt in natuurlijk water, en vervolgens gedroogd. Door de temperatuur worden de zetmeelmoleculen afgebroken, het onttrekken van het zetmeel vergemakkelijkt de vertering en bevorderd de biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen.

Premium Nutrikraft - Maca Capsules 500 mg Biologisch

Nutrikraft - Maca Capsules 500mg Biologisch is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De supplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen, dat alles in een handige meeneemverpakking. Nutrikraft premium biologische voedingssupplementen voor het dagelijkse gebruik versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Het BIO-keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.