Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Maca en zijn gezonde eigenschappen 

Maca bevat grote hoeveelheden aan mineralen, vitamine B, enzymen, magnesium en essentiële aminozuren. Maca heeft een regulerend effect dat wil dus zeggen dat het je lichaam in balans kan brengen. 

Wat is Maca poeder?

Deze Peruaanse ginseng wordt ook wel maca genoemd. Maca is een kruidachtige plant afkomstig uit het Andesgebergte in Peru. De knollen van deze plant worden door de Peruanen met de hand geplukt op meer dan 4000 meter hoogte. Maca staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De Inca’s geloofden dat dit knolgewas ze extra alerter maakte. 

Smaak

De smaak is prettig, daardoor kun je het gemakkelijk combineren in een shakes, smoothies, sappen of koffie. Ook in yoghurt kan je maca poeder gebruiken.

Waar kan ik maca poeder kopen?

Gemakkelijk biologische maca kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Premium 4 Root maca kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele maca poeder aanbieding meer.

Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde maca poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 43240-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Maca
Vitamines en Mineralen Aminozuren
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Peru
Merk Holyflavours
HS-Code 07129090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 327 kcal / 1376 KJ
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 57 g
Vetten 0.9 g
Verzadigde Vetten 0.2 g
Vezels 22 g
Natrium -
Zout 0 g
Reviews
Uitstekende maca poeder
Ik gebruik deze maca poeder altijd door mijn yoghurt, op deze manier krijg ik veel gezonde voedingsstoffen binnen. Daarnaast heeft maca ook rijke moutsmaak met zoete tinten, wat heerlijk is door de yoghurt!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op