Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,37
Op voorraad
SKU
43240-conf
+ -

Maca, de bron van een Imperium

Maca kan met recht de ‘doping’ van de Inca’s worden gemaakt: je kunt er een heel rijk mee opbouwen. Maca is een knolgewas, dat van oorsprong in Peru groeit. Maca werd met name verbouwd op onherbergzaam terrein, dat voor de meeste andere gewassen ongeschikt bleek.

Maca teelt op grote hoogtes

Het bijzondere van Maca is dat het geteeld wordt op hoogtes van meer dan 3500 meter. Inca strijders gebruikten het gewas om zich sterker te voelen. Men zegt verder dat Maca veroudering tegen gaat, de immuniteit verhoogd en het libido verbeterd. Maca is daarmee vergelijkbaar met Fenegriek.

De smaak van Maca

Maca smaakt naar een mix van noten en boterbabbelaar. In rauwe Maca is de nootachtige smaak prominent, terwijl in gedroogde maca rood een meer aardse smaak de boventoon voert. Maca poeder biologisch is goed te gebruiken als smaakversterker, onder meer in sappen, bij cacao en notenmelk.

Herstellende eigenschappen van Maca

De werkzame stoffen in het poeder van de Maca zijn onder meer aminozuren, die een cruciale rol spelen in de aanmaak van bindweefsel, wat bijvoorbeeld belangrijk is voor de genezing van wondjes. Ook speelt het een rol in de opslag plus het transport van voedingsstoffen in het lijf. Aminozuren worden niet door het lichaam zelf aangemaakt en moeten van buitenaf komen.

Premium Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root

Maca Poeder Biologisch Premium 4 Root van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.