Macadamia noten Raw Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Macadamia noten Raw Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 6,17
Op voorraad
SKU
45410-conf
+ -

Herkomst Macadamia Noot

De Macadamia noot komt oorspronkelijk uit Australië en is vernoemd naar de scheikundige, en ook medicus, John Macadam. In Australië gebruiken ze de noot al sinds mensenheugenis, maar pas in 1828 toen Allan Cunningham de noot ontdekte gaat de noot de wereld over. Omdat de noot oorspronkelijk uit Australië komt wordt de noot ook wel 'Queensland nuts' genoemd.

Verwerking Macadamia Noot

Het verwerken van de Macadamia noot is zeer moeilijk. De noot is wereldwijd de moeilijkste noot om te kraken waardoor de prijs vaak wat hoger ligt dan andere noten. Om een Macadamia noot te kraken is er een druk van meer dan 20 kg per vierkante centimeter nodig.

Eigenschappen van de Macadamia Noot

Macadamianoten zijn de enige noten die omega-7 vetzuren bevatten. De smaak van de noot is mild zoet en verfijnd van smaak. Macadamia noten zijn lekker in combinatie met chocola, in salades of baksels.

Premium Macadamia noten Raw Biologisch

Macadamia noten Raw Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je heerlijke macadamia noten kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.